Loading...
Ikona košíku A kosara üres 0 0 Ft
Loading
A kosara üres
Vásároljon még  Ft-ért az ingyenes szállításhoz.

TOP 10 kütyü házi kedvenceknek

2023-12-19 09:40

Minden macska- vagy kutyatulajdonos nagyon jól tudja, hogy a rendszeres ölelés, séta és a minőségi táplálék messze nem elég. Az állatnak ki kell kapcsolódnia és játszania kell. Szerencsére játékok már pár forintért megvásárolhatók. Már 3000 forint alatt lehet kapni a macskáknak játékokat, amivel majd jól szórakoznak, eszeveszetten ugrálnak, vadásznak, karmolnak. Csak vigyázzon, nehogy megsérüljenek. A kis állatok nem ismernek határokat a játékok során, és egyetlen céljuk van - a zsákmány elkapása. A kutyáknak szánt játékok is hasonlóak. Röviden, valami új, még nem látott - mondjuk egy egér valódi utánzata.

Ha a háziállatoknak elegendő játékuk van, gondoskodjunk pórázról a séta során, nyakörvről, ha elfutnának, így könnyebben megtalálják az állatot. A kutyák esetében ez a városok által gyakran megkövetelt szabvány, amikor kimegyünk velük a szabadba, de a macskák is gyakran felügyelet nélkül kószálnak az utcán.

TOP 10 vychytávek pro domácí mazlíčky - Zaparkorun.cz
 

Minden bizonnyal kutyája élvezni fogja, ha kap egy saját ágyat. Egy macska bárhol jól érzi magát, de ha saját helye van, az nem árt. Válasszon úgy, hogy a kialakítása illeszkedjen a belső térhez, elég nagy és kényelmes legyen, valamint könnyen karbantartható.

Mutatunk tíz egyszerű kütyüt, amelyek sokkal kényelmesebbé teszik a házi kedvencekkel való együttélést.

Kompakt szőr- és szöszeltávolító a ruhákról

Az állatokkal együtt élni jó, de ha minden ruhadarabról összegyűjt egy marék szőrt, az elkeserítő lehet. Nem csoda. Ez plusz munka. Újra és újra. Úgy érzi, soha nem fog megszabadulni a szőrtől? Nem künnyű, de a  kompakt szőr- és szöszeltávolító megkönnyíti a munkáját, és percek alatt eltünteti a nem kívánt szőrt.

Kompaktní odstraňovač chlupů a žmolků z oblečení - Zaparkorun.cz
 

Valószínűleg Ön is egy speciális görgőt használ, amelynek minden rétegén megtapad a szennyeződés – haj, szőr, szösz. Az ilyen eljárás azonban nem hatékony (és minden további használattal csökken a hatékonysága), és elszakíthatja a textilszálakat. Egy kompakt szőr- és szöszeltávolító a ruhákról sokkal jobb megoldás. Ez egy fa nyéllel és réz pengével ellátott szerszám, amivel mindent eltávolíthat az anyag felületéről, aminek nem szabadna ott lennie. Meghúzott és sérült szálak nélkül. Egyszerre gyengéd és alapos. Nevetségesen egyszerű a használata. Csak helyezze az anyagra, és finom nyomással húzza lefelé. Rázza ki a szőrt és ismételje meg. Olvassa el cikkünket is: Hogyan távolítsuk el a szőrt a ruhákról és a textíliákról.
 

LEGNÉPSZERŰBBEK A KATEGÓRIÁBAN: Fésűk és furminátorok

Alátét macska wc elé

Bizonyára minden macskatulajdonosnak ismerős a helyzet. Az alom mindenhol van. Az állatok szétterítik az egész lakásban, Ön pedig hébe-hóba rálép a kemény darabkákra. A megoldás nagyon egyszerű. Szerezzen be egy nem feltűnő  szőnyeget a macskaalom elé. Az első használat után nagy különbséget fog látni. Az a macska, amely székelés után kimászik a dobozból, az alom maradványait a szőnyegbe rázza. Míg a mancsok és a karmok tiszták maradnak, minden felesleges anyag megakad a kiváló minőségű EVA habból készült, kétrétegű szőnyeg réseiben.

Podložka před kočičí toaletu - Zaparkorun.cz
 

Az 50 x 40 centiméteres méret pontosan megfelel a macskának, és megfelel egy tökéletes WC méretének. A kétrétegű kidolgozásnak köszönhetően (a betét úgy néz ki, mint egy zseb) minden alom beleesik, így a tisztítás során nem kell érintkeznie közvetlenül a szennyeződéssel. Csak vegye ki a betétet, öblítse le vízzel, és használja újra.

Innovatív PETBRUSHY kefe szőr fésüléséhez

A macskák szőrcsomókat hagynak maguk után, és a kutyáknál sem más a helyzet. Ez egy örök csata, amelyet az ember soha nem nyerhet meg. Egyes állatok egész évben vedlenek, mások csak bizonyos időszakokban, amelyek hormonális változásokkal, növekedéssel, rendszeresen használt gyógyszerekkel vagy az évszakkal kapcsolatosak. Ám rendszeres ápolás nélkül soha nem fog megszabadulni ettől a problémától, a földön és a kanapén is lesz szőr, a kellemetlen szag pedig végleg megtelepszik a lakásban. És még a háziállatok sem érzik jól magukat egy ilyen bundában.

Inovativní kartáč na vyčesávání srsti PETBRUSHY - Zaparkorun.cz
 

Az  innovatív PETBRUSHY kefe a szőr kifésülésére szolgálatra jelentkezik. Hetente egyszer-kétszer üljön le, és alaposan fésülje meg az állatot. A növekedés irányába, felesleges nyomás nélkül, gondosan és egy helyen többször is. Ne felejtse el a hasat, a lábak belső részét vagy a farok alatti területet. Aggódik, hogyan lehet kiszedni a kefébe gabalyodott szőrszálakat? Könnyen. Csak nyomja meg a gombot a fejen. A sörték rejtve maradnak, a szőr pedig kívül marad.

Utazó vizes palack kutyáknak - 500 ml

Rövidebb vagy hosszabb séta? Teljesen mindegy. Mindig legyen elegendő vízkészlete kutyájának, hogy ne melegedjen túl vagy szenvedjen kiszáradástól. Nyilvánvaló, hogy minél hosszabb utat tervez, annál nagyobb a vízmennyiség igénye. A  kutyáknak való utazó vizes palacknak  ​​(500 ml-es űrtartalommal) köszönhetően ez nem jelent problémát.

A műanyag flakon nem tartalmaz BPA-t, nem szivárog, és a fél literes térfogat ellenére mindössze 22 centiméter magas. Az "AutoPump" funkciónak köszönhetően a palack (kézzel) vékony csövön keresztül történő átnyomása után a csavaros kupak feletti tál megtelik és a kutya kényelmesen iszik. Hab a tortán a fém karabiner a hátizsákra rögzítéshez, hogy az üveg ne foglaljon helyet a poggyászban.

Cestovní lahev na vodu pro psy – 500 ml - Zaparkorun.cz
 


Fogkefe kutyáknak - szilikon

Az ember naponta kétszer mos fogat. És a kutya? A szájhigiéniáról gyakran megfeledkeznek a háziállatoknál. Vásárolhat egy klasszikus darabot, és kínozhatja vele az állatot, de sokkal jobb ez a  szilikon játék, amellyel a kutya maga tisztítja a fogait.

Zubní kartáček pro psy – silikonový - Zaparkorun.cz
 

A kefe 14 centiméter hosszú és különböző méretű kutyák számára alkalmas. Mindenki a maga módján játszhat vele. Számos ránc, barázda és rés található a "testen", hogy elérje a kutya szájának minden sarkát, fogait, ínyét és nyelvét. A stabilizáló elemnek köszönhetően a kutyák játék közben a mancsukkal lefogják. Így könnyedén mosnak fogat. Ideális segítség, ha Ön nincs otthon, és szórakoztatni kell az állatot.

Interaktív mozgó hal macskáknak - 30 cm

A macskák szeretnek vadászni. A kertben, éjszaka a háztömb körül és otthon a nappaliban. Ha egyszer egy egér elsuhan mellettük, megállíthatatlanok. A  macskáknak szánt interaktív halak minden bizonnyal felkeltik a figyelmüket. Tekintélyes 30 centiméter hosszú, így kellően nagy préda háziállatok számára. Ez egy plüss darab, nagyon valósághű. De magára a játékra gyorsan ráunnának a macskák. A mozgatható faroknak köszönhetően, amellyel a hal csapkod és mozog, több órára biztosított a szórakozás.

Interaktivní mrskající se ryba pro kočky - Zaparkorun.cz
 


WC háziállatok számára – Potty Pad

A megnövekedett higiéniai követelmények elengedhetetlenek a háztartásokban, ahol állatok is élnek. Ezzel megakadályozzuk a fertőzések terjedését, az atkák elszaporodását és a kellemetlen szagok kialakulását. A háziállatoknak szánt WC - Potty Pad az egyik legjobb ár-érték arányú darab.

Toaleta pro domácí mazlíčky – Potty Pad - Zaparkorun.cz
 

A WC elegendő méretű (47 x 34 centiméter) macskák, valamint kis- és nagytestű kutyafajták számára. A felület antibakteriális és elnyeli a szagokat, de úgy néz ki, mint a friss fű, és a háziállatok számára egy kültéri pázsit benyomását kelti. Az alap szilárd, stabil és kellő teherbírású, a teljes wc is könnyen tárolható és szállítható, így akár az állat igényei szerint, vagy az időjárástól függően elhelyezhető bent vagy az erkélyen.

Minden nap (hosszabb ideig is használható, de nem garantált, hogy a szagok nem érződnek) tisztítsa meg a WC-t hideg vízzel, és tegye vissza az aljzatba.

PawPerfect elektromos kutya körömvágó

A kutyáknak hihetetlen erejük van. És ez nagyon veszélyes lehet, ha éles karmok is társulnak hozzá. Függetlenül az egészségügyi kockázatoktól, mint például a benövés, törés és fertőzés. Ha nem akar szalonba menni körmöt vágatni, pár perc alatt otthon is lenyírhatja. Mindenekelőtt készítse fel a kutyát egy ilyen műveletre, nyugtassa meg, simogassa meg, teremtsen kényelmes légkört.

Elektrický brousek na úpravu psích drápků PawPerfect - Zaparkorun.cz
 

PawPerfect elektromos kutyakörömvágó egyszerű kialakítású és kényelmes fogású. Bekapcsoláskor a belső motor forog, meghajtva a csiszolópapír szalagot. Helyezze rá a kutya karmait, és hagyja finoman csiszolni. Minden hulladékot felfog a védőburkolat. Ez egy nagyon gyors és fájdalommentes eljárás, felesleges rendetlenség nélkül. Csak három AAA elemre lesz szükség, nem tartalmaz a csomag.

Hűtőszőnyeg háziállatok számára InoovaGoods

A hőség nagy kockázatot jelent a háziállatok számára. Valamint a nagy hőmérséklet-különbségek és a trópusi éjszakák. Nincs olyan jó hőszabályozó rendszerük, mint az embereknek, és könnyen túlmelegednek. Nyáron sok friss vizet és csendes, árnyékos helyet kell biztosítani számukra. Ha nincs kertje, ahol kedvence elbújhatna néhány órára, szerezzen neki egy menő háziállat hűtőszőnyeget az InoovaGoods-tól.

Chladivý kobereček pro domácí zvířata - Zaparkorun.cz
 

A betét poliészterből, puha habból és hűtőgélből készült, mérete 40 x 50 centiméter. Macskák, nyulak vagy kisebb fajtájú kutyák kényelmesen elterülhetnek rajta. Könnyen szállítható, összecsukható és tisztítható a puha és mosható felületnek köszönhetően (elég egy nedves kendő). A szőnyeg nem okoz hősokkot az állatnak, és nem okoz görcsöket vagy fájdalmat. A hűtési folyamat fokozatos, és megkönnyebbülést nyújt a háziállatok számára a hőségben.

Kisállat hordozó hátizsák

Az állatok nagy felelősséget rónak ránk. Nem lehet csak úgy összepakolni és elmenni nyaralni egy hétre. A házi kedvencek figyelmet és rendszeres gondozást igényelnek. Elköltöztetheti őket néhány napra rokonokhoz, vagy fizethet egy speciális szállodát, ahol királyi ellátást biztosítanak nekik, de a legjobb megoldás a közös utazás. Az  állatszállító hátizsák nagyszerű választás azoknak, akik szeretnek utazni, de ugyanakkor nincs bátorságuk ahhoz, hogy hosszabb ideig elszakadjanak a macskáktól, nyulaktól, görényektől vagy kisebb kutyáktól (maximum 7 kilogramm).

Přepravní batoh na domácí mazlíčky - Zaparkorun.cz
 

A hátizsák elég nagy ahhoz, hogy az állat felegyenesedjen, kinyújtózzon, vagy éppen ellenkezőleg, ellazuljon benne és aludjon. 40 centiméter magas, 30 centiméter széles és bő 25 centiméter mély. A hátizsák rekesze műanyagból, a kiválasztott, kényelmi igényeket támasztó részek pedig EVA habból készültek. Van egy nyílás a légáramláshoz, egy kétirányú cipzár, párnázott hátsó pántok, oldalzsebek a víz- és élelem számára, valamint egy belső karabiner a nyugtalan állatok számára.

A hátizsák nem garancia az állat elégedettségére, de a kölcsönös közelség, ismerkedés mindenképpen jobb, mint több napos magány. Adjon elegendő időt kedvenceinek, hogy hozzászokjanak az új utazási módhoz. Kezdje rövidebb természetjárással, és fokozatosan növelje az időt és változtassa meg az útvonalat. De mindig próbáljon meg alkalmazkodni az állat aktuális hangulatához, hogy ne legyen feleslegesen stresszes​.
 

LEGNÉPSZERŰBBEK A KATEGÓRIÁBAN: Házi kedvencek