Loading...
Ikona košíku A kosara üres 0 0 Ft
Loading
A kosara üres
Vásároljon még  Ft-ért az ingyenes szállításhoz.

Hogyan távolítsuk el a szőrt a ruhákról és a textíliákról

2023-08-21 09:25

Van otthon négylábú kedvence? Ha igen, akkor bizonyára azon töpreng, hogyan távolítsa el a szőrszálakat, amelyek pillanatok alatt ott vannak mindenhol. Ki ne engedné meg kedvencének, hogy időnként a kanapén feküdjön, hozzábújjon vagy játsszon vele. A szőrszálak szinte mindenhez odatapadnak - ruhákhoz, bútorokhoz, padlóhoz. Amellett, hogy nem néz ki jól, és bármikor érkezhet váratlan látogató, a ruháinknak sem tesz jót. Végül, de nem utolsósorban meg kell említeni az állati szőrzetre való esetleges allergiáját is. Nem kell azonnal megszabadulni kedvenceinktől, minden megoldható, a gyakori takarítás egyszerűbbé és gyorsabbá válik. Ha tanácsra van szóksége, hogyan ápolja ruháit és kárpitozott bútorait, ebben az esetben, itt található útmutatónk, amely áttekintést nyújt, hogyan távolítsuk el a házi kedvenceink szőrét bevált módszerekkel.

Mi is az a szőr- és szöszeltávolító?

A szőrtelenítők olyan termékek, amelyek közvetlenül az állatok szőrének gyors és hatékony eltávolítására szolgálnak ruházatról, kárpitozott bútorokról, autóülésekről, kutyafekhelyekről, egyszerűen szinte minden kárpitozott textilfelületről. Ezek főleg különféle szőrtelenítő kefék és eszközök erősen tapadó felülettel, például mikroszálakból vagy szilikonból.

Valóban működnek a szőreltávolítók?

Természetesen igen - a hatás azonnali, gyors, nem fáradságos és csak a szőrszálakat távolítja el, helyes használat esetén nem károsítja a kezelt felületet. Ezenkívül nem kell hozzá áram, így valóban ott használhatja ezeket a termékeket, ahol szüksége van rájuk.

Szőreltávolítás

Széles kínálatunkban talál egy nagyon népszerű állatszőr-eltávolító készletet, amely megbízhatóan és gyorsan megoldja problémáját. Alkalmas kiskedvence szőrének eltávolítására a kanapéról, az ágyról vagy a ruhákról. Az optimális méretű munkafelület a könnyű használat érdekében mikroszálas felülettel van ellátva, amely hatékonyan vonzza az állati szőrt. A munkafelület mindkét oldala ezzel az anyaggal van bevonva, ami felgyorsítja a takarítást. Ez a készlet egy kompakt öntisztító alapot is tartalmaz, amellyel gyorsan eltávolíthatja az összegyűlt szőrt.

A másik lehetőség, hogy megkönnyítse munkáját, az  InnovaGoods  4 az 1- ben Clint szőr-és szöszeltávolító. Ebben az esetben is egy kézi, könnyű és hatékony szőreltávolítóról van szó, mellyel megtisztíthatja a ruhákat, kárpitokat vagy függönyöket a szőrtől, szösztől, portól. Az szőreltávolító több cserélhető fejjel rendelkezik, amelyek minden szövettípushoz illeszkednek, a gyapjútól, pamuttól, szintetikus szálaktól kezdve a nagyon finom selyemszövetekig. A beépített univerzális kefével a takarítás végén tökéletesen tiszta felületet kap. Az egyszerű és kényelmes használat, valamint a kompakt méretek ideális utazási asszisztenssé teszik ezt a kefét. Kínálatunkban szintén megtalálható egy kompakt haj- és szöszeltávolító  ruhákról, mely

felesleges ragasztószalagok nélkül könnyíti meg munkáját, ahogy az a hagyományos hengereknél történik. Így nem csak a ruhái lesznek mindig tökéletesen tiszták.

A textíliákat úgy tudjuk a legjobban megvédeni, ha megakadályozzuk a szennyeződést. Esetünkben megakadályozzuk kedvenceink szőrének és szennyeződésének átkerülését a ruhákra, bútorokra. Kínálatunkból kipróbálhatja például a kisállat szőrtelenítő kesztyűt. A kesztyűt úgy tervezték, hogy eltávolítsa a kihullott szőrt, miközben masszírozza a bőrt és serkenti a vérkeringést. Puha szilikonból készült, érzékeny bőrű és fiatal állatok számára is alkalmas. A kesztyű alkalmas kutyák és macskák fésülésére és segít otthonát hosszabb ideig tisztán és szőrmentesen tartani. Csak meg kell simogatni a kedvencet egy kesztyűvel, amely felfogja a szőrt, a port, a piszkot és az elpusztult parazitákat. Napi ápolással kedvence bundája puha és fényes lesz. A kesztyűn kis kiemelkedések találhatók, amelyek egyszerre masszírozzák és perfundálják a bőrt fésülés közben.

Hogyan működik a kefével történő szőreltávolítás?

Hogyan? Hát nagyon egyszerűen. Ahogy fentebb már írtuk, kefék és hasonló szőreltávolítók használata egyszerű és olcsó megoldás arra, hogy gyorsan és hatékonyan szabaduljunk meg kedvenceink szőrétől. Egyszerű és azonnali az eredmény. A szőr és szöszeltávolító egyik oldalán rézpenge található, a másik oldalon pedig finom kefe garantálja a kiváló eredményt.

Könnyed mozdulatokkal a ruhán vagy más helyen egy finom rézpengével lazítja és távolítja el a beszorult szőrszálakat, a kefe másik oldalával pedig megtisztítja és kondicionálja az anyagot. Pillanatok alatt megtisztítja a ruhát és már indulhat is, még akkor is, ha kedvence éppen most búcsúzott el Öntől egy nagy öleléssel.

Szőrszálak eltávolítása porszívóval

Nagyobb teljesítményre van szüksége a takarításhoz? Próbálja ki a porszívófejet állati szőrre, amely minden bizonnyal megkönnyíti munkáját. Ez egy speciális fej, amely a termék részét képező adapterek segítségével univerzálisan használható 3-4 cm átmérőjű csövekhez. Remek kiegészítő, amellyel gyorsan és egyszerűen távolíthatja el az állatszőrt a kanapéról, szőnyegről, takaróról vagy autóülésről. A szilikon sörték összesöprik a szőrt a különböző felületekről, így a porszívó könnyen felporszívózza. Kedvező áron remek segítőtársat kap a takarításhoz, mely eltávolítja kedvencei után a szőrt és a szennyeződéseket bármilyen felületről. Bármilyen felületről nem azt jelenti, hogy kedvencéről is, természetesen nem szabad kedvenceinken használni. Az adapter nem kompatibilis a Dyson porszívókkal.

Hogyan védekezzünk a szőr ellen?

Házi kedvenceink rendszeres fésülése nélkül nem fog sikerülni. Ennek egyik módja, ha például furminátort használunk – egy fésűt az állati szőr kifésülésére. Ez egy professzionális kutya-macskafésű. Sok kutya és macska utálja a fésülést, de ez a fésű a tesztek során bebizonyította, hogy kedvencei nagyon hamar meg fogják szeretni. Kínálatunkban talál 6,8 cm furminátort, amely elsősorban közepes kutyafajtákra alkalmas, és  4,6 cm-es furminátort, amely a kis testű kutyák és macskák számára alkalmas.

Egy másik nagyon gyakori probléma, amellyel a legtöbb szőrös háziállat gazdája szembesül, az autóülések védelme utazáskor. Mindannyian ismerjük az érzést, mikor épp befejezzük autónk alapos takarítását, de valami oknál fogva autóba kell ülnünk kedvencünkkel, legyen szó nyaralásról, esetleg baráti látogatásról. És már helyben is vagyunk! A legtöbb házi kedvenc egyáltalán nem kompatibilis az üléseink huzatával, a színével pedig végképp nem. Azonban ezzel a problémával is megbirkózhatunk, kínálatunkban pedig több megoldást is talál, hogy elkerülje az autóülések időigényes és fizikailag megterhelő, ráadásul gyakori tisztítását. Az egyik lehetőség, amit bátran ajánlunk, a védőhuzat autóba kutyák és macskák számára. Ez egy egyedülálló autóhuzat, amelyet minden állattartó értékelni fog, valamint maguk az állatok is! Négylábú barátai élvezni fogják a kényelmet a hátsó üléseken, miközben a hátsó ülés szőrmentes marad. Egyszerűen csak a hevederekkel rögzíti az ülésekre és ha szükséges, ki is moshatja.

Ha kisebb fajtájú kutyái vagy egyéb házi kedvencei vannak, akikkel utazik, mindenképpen fontolja meg a  KabaPet - InnovaGoods háziállatok számára készült védőhuzat vásárlását. Ez egy védőhuzat háziállatok számára az autósüléshez, amely kényelmesebbé teszi az utazást kedvence számára, Önnek pedig nem kell attól tartania , hogy valami rosszat csinál. A huzat megvédi a kárpitot a kopástól, karcolástól, szőrtől, szennyeződéstől stb., és harapásálló. A huzat csúszásmentes és vízálló, nagyon könnyen tisztítható és alkalmas kis és közepes testű háziállatok számára.

Bízunk benne, hogy a cikk segített a megfelelő termék kiválasztásában, amely nemcsak a takarítást teszi könnyebbé és kellemesebbé, hanem a ruhái ápolását is, hogy Ön maximálisan elégedett legyen.

Bestsellerek