Loading...
Ikona košíku A kosara üres 0 0 Ft
Loading
A kosara üres
Vásároljon még  Ft-ért az ingyenes szállításhoz.

Világító takaró ujjakkal a legjobb társ a hideg estéken ​

2024-01-20 10:15

A nyárból egyenesen szürke ősz lett. Korán sötétedik, kint hideg van – így sokkal több időt töltünk otthon. Szeretem a csendes estéket a tévé előtt a kedvenc sorozatommal vagy egy jó könyvvel.

Zaparkorun.cz -  Skládací cestovní taška Foldaway travel bag

Nagyon szeretek este takaróba kucorodni és olvasni, egy csésze illatos teával az asztalon - remek a hangulat. Mindig idegesít, ha ki kell nyújtanom a kezem a bögréért, vagy "ki kell tekernem magam a takaróból", ha valamiért fel kell állnom.

Éppen ezért nagyon örültem, amikor a Parforintert.hu webáruházban felfedeztem a  sötétben világító takarót ujjal és kapucnival.

Ujjjal és kapucnival ellátott takaró a tökéletes kikapcsolódásért

Ez a szuper takaró minden problémát megold a klasszikus takaróval szemben. Ujja van, így a kezem mindig meleg. A takarón kapucni is van, így a fej és a fülek is melegen lehetnek. A takaró valójában egy takaróból készült óriási pulóver. Magamra húzom és nagyon kellemes érzés. A kezem és a testem nem csúszik ki a takaróból, így kellemesen melegen van akkor is, ha fel kell állnom valamiért.

Hideg időben is jól érzem magam az erkélyen. Szeretem ezt a fajta kikapcsolódást esténként, amikor csendes a lakótelep, kiülök az erkélyre és nézem a fényeket vagy a csillagokat. Ameddig akarok, ülhetek az erkélyen ebben a "pléd pulóverben". Kellemesen melegem van, mert bebújok a takaróba, és sehol nincs nyílás, ahol a hideg bejutna. Ez nagyon szuper

.

Zaparkorun.cz -  Skládací cestovní taška Foldaway travel bag

A pulóveren sok kis csillag és hold található, amelyek világítanak a sötétben – olyan kellemes foszforeszkáló fény. A pulóver világosban feltöltődik, sötétben pedig tele vagyok csillagokkal. Ez szuper. Felnőtt vagyok, de ezek a csillagok annyira tetszenek, akárcsak egy kislánynak. Mintha valami szép csillagos világba vinnének, ahol jól kipihenhetem magam.

A takarón nagyon értékelem, hogy szabad a kezem, még akkor is, ha jól belebújok. Könnyedén nyúlok egy csésze teáért, írok laptopon, vagy készítek valamit az erkélyen - a kezem mindig meleg ás soha nem csúszik ki.

Amikor édesanyám meglátta nálam ezt a szuper takarót, izgatott lett és azonnal fel is próbálta. Neki is van már. Először azt hittem, hogy a dolog nem sietős, és megkapja a takarót karácsonyi ajándéknak, de annyira izgatott volt, hogy nem bírta ki addig, így már ő is hordja.

Apuval ősszel is szeretnek a nyaralóban lenni, és végre nem fázik, ha kora este a verandán ülnek, amikor grilleznek a kertben, vagy reggel, mikor még hűvös van. Soha nem fog fázni ebben a takaróban. És apu nevet, hogy most anyu akkor sem tudna elbújni előle, ha akarna, mert a takarón a csillagok ragyognak a kertben a sötétben.

Takaró minden alkalomra

A takaró gyakorlatilag bárhol elfér. Főleg otthoni pihenésre hordom, de aludhat benne sátorban, viselheti a kertben, nyaralóban, grillezéskor - egyszerűen bárhol, ahol melegedni szeretne. A takaró kellemes mikroplüssből készült - 100% poliészter gyapjú. Nagyon kellemes tapintású. A csillagok és a holdak más anyagból készültek – egy olyan anyagból, amely fénynél feltöltődik, majd világít a sötétben.

A takarót a  Parforintert.hu webáruházban két színben – rózsaszín és szürke – vásárolhatja meg.

LEGNÉPSZERŰBBEK A KATEGÓRIÁBAN: Lakástextil

A világító takaró jellemzői

  • derékbőség: 68/83 cm
  • hossza (kapucni nélkül): 70/75 cm
  • hossza kapucnival: 130/110 cm
  • ujj hossza: 54/57 cm
  • ujj szélessége (csukló): 17/19 cm

Ezt a takarót mindenkinek ajánlom. Ezzel a nagyszerű takaróval már nem fog fázni, és szabad kezekkel lazíthat a melegben. A takaró kapucnis, így nem fázik a feje sem, ami nagyon jó. Kiváló ajándék ötlet mindenkinek, aki szereti a meleget.

Ezt a cikket kedves vásárlónk, Jana írta Önnek.