Loading...
Ikona košíku A kosara üres 0 0 Ft
Loading
A kosara üres
Vásároljon még  Ft-ért az ingyenes szállításhoz.

Termék visszaküldése

Mit tegyen, hogy minden a lehető leggyorsabban végbemenjen:

  1. Írja meg nekünk e-mailben az info@parforintert.hu címre vagy az űrlapon keresztül, hogy szeretne elállni az adásvételi szerződéstől. Amennyiben hibás vagy sérült a termék, és ezért szeretné visszaküldeni, akkor tüntesse fel ezt is az e-mailben.
  2. Az e-mailben kérjük tüntesse fel a megrendelése számát – idézze az egyik előző e-mailünkből, amelyet a rendelés beérkeztéről vagy elküldéséről küldtünk Önnek, valamint a számlaszámát, amelyre visszaküldhetjük a termék árát.
  3. Az e-mail beérkezte után feldolgozzuk a kérését és küldünk Önnek egy igazoló e-mailt, valamint a megírjuk Önnek a címet, ahová elküldheti a csomagot. A kérelmét munkanapokon a beérkeztétől számítva 24 órán belül feldolgozzuk.
  4. Az e-mailben elküldött igazolást kérjük nyomtassa ki és tegye a csomagba. A terméket kérjük megfelelő módon csomagolja be, nehogy megsérüljön a szállítás során.

A termék visszaküldésére szolgáló cím:

Zaparkorun s.r.o.
V Honech 690
250 67 Klecany
Česká republika

A csomagot bármelyik futárszolgálaton keresztül elküldheti. Kérjük, ne küldje vissza a terméket anélkül, hogy előtte nem értesített bennünket arról e-mailben vagy a kapcsolati űrlapon keresztül, hogy szeretne elállni az adásvételi szerződéstől.

Miután visszaérkezett a csomag a raktárunkra, ellenőrizzük a terméket, kiállítunk egy jóváírási bizonylatot, amelyet ezután kifizetünk a számlájára.