Loading...
Ikona košíku A kosara üres 0 0 Ft
Loading
A kosara üres
Vásároljon még  Ft-ért az ingyenes szállításhoz.

LED világítású szoknya kis hercegnőknek

2024-01-27 15:25

Közeledik a karneválok, bulik ideje az iskolában és az óvodában. A Miklás körüli időszakban az iskolákban, óvodákban különféle bulik, karneválok vannak, ahová jelmezben mehetnek a gyerekek. Minden kislány szeret egy kis időre hercegnő vagy tündér lenni. Természetesen a hercegnő szoknya is hozzátartozik egy gyönyörű kis hercegnőhöz.

Princeznovská sukně

Pontosan egy ilyen szoknyát fedeztem fel a Parforintert.hu webáruház honlapján. Gyönyörű, rózsaszín, és még világít is. Ez a szoknya minden kislány számára egy kicsit valóra vált álom. A szoknya tüllből készült, és apró fényes díszítések - csillagok, körök és holdak - díszítik.

Ennek a szoknyának a derékrésze gumírozott - kis hercegnők és idősebb hölgyek is viselhetik. A derékbőség 38-75 cm. A hossza kb.30 cm. A kislányok imádni fogják, hogy a szoknya világít. A kis rózsaszín zsebben van egy kapcsoló, amivel a világítás bekapcsolható. A szoknyában kis LED-ek vannak, amelyek bekapcsoláskor villognak. Akár két villogási sebesség között is válthatunk, vagy hagyhatjuk, hogy villogás nélkül világítsanak a LED-ek. A LED-ek színesek.
 

LEGNÉPSZERŰBBEK A KATEGÓRIÁBAN: Gyerekeknek

Be kell vallanom, hogy a ragyogó szoknya nagyon lenyűgözőnek tűnik. De néha megesik, hogy a szoknya piszkos lesz, különösen a legkisebb hercegnőknél. A tisztítással nincs gond. Ha akarja, kimoshatod a szoknyát. A LED-ek vízállóak. Csak kézzel kell mosni, és nem szabad szárítógépbe tenni. És természetesen mosás előtt vegye ki az  elemeket.

Nagyon örülök, hogy a Parforintert.hu weboldalon rátaláltam erre a szoknyára - és tényleg csak pár forintba került. Ezzel minden kislány álma valóra vált – a szoknyának köszönhetően varázslatos tündérré, hercegnővé, de akár egy kis táncosnővé is válhat. Két színváltozat közül is választhatunk a Parforintert.hu webáruházban - kék és rózsaszín.

Princeznovská sukně

A kis hölgyek biztosan boldogok lesznek, ha viselik a szoknyát. De még boldogabbak lesznek, ha a szoknya világítani kezd. Remek ajándékötlet minden két-tíz év közötti kislánynak. Szó szerint ragyogni fognak minden karneválon és bulin. És úgy gondolom, hogy otthon is nagy örömet szerez majd a szoknya minden játékuk során.

A cikket kedves vásárlónk, Jana írta Önnek.