Loading...
Ikona košíku A kosara üres 0 0 Ft
Loading
A kosara üres
Vásároljon még  Ft-ért az ingyenes szállításhoz.

10 ajándékötlet pár forintért

2023-11-28 10:25

Közeleg a karácsony, és az ajándékszerzés ideje vészesen lerövidül. Közvetlen családját, rokonait, ismerőseit, barátait, kollégáit szeretné boldoggá tenni. Ez pedig már lyukat üthet a költségvetésen. De mit tegyünk, ha az anyagi helyzetünk nem kedvező, és decemberig nincs időnk annyit spórolni, hogy a karácsonyt teljes pompájában élvezhessük? A megoldás nevetségesen egyszerű.

Felejtse el a nagy, mutatós és drága ajándékokat. Egyébként is sokszor csak pénzkidobás. Az emlékezésről szól. Hiszen a karácsony az örömről, a családi boldogságról, az apróságokról és a meghitt légkörről szól. A reklámok mást mondanak, de a tízezrekért vásárolt ajándékok valóban háttérbe szorulnak. Épp úgy fognak neki örülni, mint a szívből jövő apróságoknak és a vicces apróságoknak, amelyek megnevettetnek.

10 nápadů na dárky za pár korun - Zaparkorun.cz
 

Ha az ajándékozottnak van egy érdekes hobbija, az megkönnyíti a dolgunkat. Ellenkező esetben egy kicsit találékonyabbnak kell lenni. És még inkább, ha a költségvetés nem teszi lehetővé az adott ajándékot.

Nézzen bele a pénztárcájába, és mérje fel a helyzetet. Tervezze be az összes lehetséges kiadását, és tegyen félre egy összeget, amelyet ajándékokra fordíthat. Csak így nem kerül bele egy veszélyes pénzügyi helyzetbe, amikor már nem marad pénze a szükséges kiadásokra. A karácsonyi kölcsönök kockázatáról nem is beszélve. Ezért adunk tippeket a különböző árkategóriájú ajándékokhoz.

Egyértelmű, hogy a legdrágább ajándékokat a gyerekeinek és a párjának szánja. A kollégáknak egy kisebb, pár ezres nagyságrendű ajándék is elég. De az ár végülis másodlagos. Ha rátalál a tökéletesre és kitalálja a titkos kívánságokat, az öröm garantált.

100% SEMMI ajándékcsomagolásban

Ön is gyakran találkozik azzal a válasszal, hogy az illetőnek nincs szüksége semmire és nem is akar semmit, mert már mindene megvan, vagy majd ő maga megveszi? Az ilyen emberekkel nem egyszerű. Szeretné meglepni őket valamivel, de legcsekélyebb támpontot sem adnak. Most lehetősége van tényleg meglepni őket, ha megvásárolja a  100% SEMMI-t ajándékcsomagolásban.

100% NIC v dárkovém balení - Zaparkorun.cz
 

A kisebbik, csavaros tetejű palack átlátszó, és egy diszkrét címke van rajta, amelyen az áll, hogy SEMMI. A címzett minden bizonnyal ellenőrizni fogja a szavak valódiságát, így kinyitja az üveget és várja a meglepetést. De egyáltalán nem történik semmi. Remek módja annak, hogy megleckéztesse azokat az embereket, akik nem akarnak semmit.

WC papír ötezres motívummal

A pénz eszmei értéke az elmúlt hónapokban folyamatosan növekszik, sajnos egyre többen vannak, akiknek minden fillért be kell osztaniuk, mert egyre drágulnak a szolgáltatások, az ételek, a szórakozás. Ezekben a nehéz időkben fontos, hogy ne veszítse el a humorérzékét, erre tökéletes az  ötezresekkel ellátott WC papír. Műanyag dobozba csomagolt, és minden egyes letépett darabon szerepel a motívum. A WC papír hitelesnek tűnik, de a puhasága miatt is értékelni fogja.

Toaletní papír s motivem pětitisícovky - Zaparkorun.cz
 

Elrakja emlékbe vagy a többi WC papír közé teszi és a célnak megfelelően használja? Az élmény megfizethetetlen lesz.

Túlélőkészlet – Survival készlet 12 az 1-ben

Van otthon egy kalandor, vagy tán egy laza férfi, aki a pihenést részesíti előnyben? Végülis mindegy.  A túlélőkészlet– Survival készlet 12 az 1-ben  mindenki számára alkalmas. Mindenki kerülhet olykor kellemetlen helyzetbe, amikor azonnal cselekedni kell. Ilyenkor pedig jó, ha kéznél van egy csomag kovakő, vonalzó, kisebb fűrészek, síp, zseblámpa, iránytű vagy izoterm takaró, kulcskészlet, csavarhúzó és konzervnyitó.

Minden szépen be van csomagolva egy kompakt dobozba. Első pillantásra nehéz elhinni, hogy mindez belefért egy ilyen kis, 13,5 x 9 x 4 centiméter méretű dobozba.

Krabička poslední záchrany – Survival Set 12 v 1 - Zaparkorun.cz
 

Bambusz masszázs hátvakaró

Valami csiklandozza a lapockái között, és nem tud lehajolni annyira, hogy odaérjen az ujjaival? Mindenkivel előfordul néha. A bambusz masszázs hátvakaró egyetlen háztartásban sem vész el. És ajándéknak is tökéletes, mert kiváltság, ha van egy ilyen darab a háznál. A 46 centiméteres hosszával a hátvakaró a legtöbb ember számára alkalmas arra, hogy elérje a célját. A kéznek nem kell természetellenes helyzetbe hajolnia, és a csukló nem fog fájni néhány perc után.

Masážní bambusové drbátko na záda - Zaparkorun.cz
 

A bambusz masszázs hátvakaró  több, mint egy gyors segítség a fájdalom, viszketés és bizsergés ellen. Csak fogja meg a másik végét, és a speciális golyókkal masszírozza a fájó pontot. Ez egy kétfázisú segédeszköz, amely megkönnyebülést hoz és használata során nincs szükség asszisztensre, az ember egyedül is boldogul.

LED olvasólámpa (nyakba)

Napközben nehéz akár csak fél óra időt találni az olvasásra. Munka, gyerek- és háztartás, kutyasétáltatás, főzés, takarítás. Tennivaló mindig akad bőven. Lehetőség és nyugalom, végre itt a megfelelő pillanat. De a nap már rég nyugovóra tért, és az erős fény a szobában irritálja. A megoldás egy  LED-es olvasólámpa, amit a nyakába akaszt. Ennek köszönhetően közel van Önhöz a fényforrás, és elmerülhet a történetben.

LED lampička na čtení (na krk) - Zaparkorun.cz

A lámpa mindkét végén van egy fényforrás, melyeket egyszerre vagy egyenként is felkapcsolhat (ahogyan olvasás közben jobban tetszik). Tartós műanyagból és gumiból készült, nem irritálja a bőrt és nem gyakorol rá nyomást. 56 centiméteres hosszával még egy vastagabb nyakat is kényelmesen átölel. Csupán két darab AAA elemre van szüksége (a csomag nem tartalmazza), és esténként élvezheti a kikapcsolódást egy jó könyv mellett. Röviden, az  InoovaGoods márka a minőség és a megfizethető ár garanciája.

Űrhajós csillagprojektor távirányítóval

Tökéletes ajándékot keres kicsiknek és nagyoknak egyaránt? Kemény dió. A távirányítós űrhajós csillagprojektor az egész család számára szórakoztató. Kivitelezése modern, másrészt nem hívja fel magára a figyelmet és jól illeszkedik bármilyen enteriőrbe vagy akár gyerekszobába, nappaliba.

Hvězdný projektor Astronaut s dálkovým ovládáním - Zaparkorun.cz
 

Bekapcsoláskor a helyiséget csillagok és köd veszi körül. Ezután már csak a sebességet kell beállítani, az irányt és a szöget a távirányítónak köszönhetően (az ideális távolság körülbelül 5 méter). Nyolc különböző változat közül választhat. Csak nézni szeretné a csillagokat a falon, megszámolni őket és élvezni a békét? Vagy válasszon egy mozgó vetítést, és hagyja magát belevonni a történetbe. Az űrhajós feje 360°-ban elfordul, így az éjszaka kellős közepén úgy érezheti, mintha kint lenne a szabadban. Beállíthat egy időzítőt a vetítés automatikus kikapcsolásához. Ez a funkció akkor is hasznos, ha a gyermek elalszik a csillagos ég alatt.

LEGNÉPSZERŰBBEK A KATEGÓRIÁBAN: Ajándékok gyerekeknek

Színes LED szalag

A színek általában nagyon alulértékeltek. De egy színes LED-szalag láttán megváltozik a véleménye, és lehetősége lesz a belső tér felfrissítésére. Ha szeretné kiemelni a széleket, felhívni a figyelmet a TV-re vagy a szalagot fali dekorációként használni, ez a legjobb megoldás. A távirányítónak köszönhetően szabályozhatja a fény erősségét, vagy beállíthatja az üzemmódot (például villogást). Az alsó oldalon a szalag egy speciális réteggel rendelkezik, amelynek köszönhetően nem esik le. Különböző módon hajlíthatja, forgathatja és csavarhatja, hogy pontosan a kívánt helyre helyezze. A szalag pontosan öt méter hosszú. Ez elég a belső tér díszítéséhez.

Barevný LED pásek - Zaparkorun.cz
 

Bambusz laptop asztal

Sokan dolgoznak otthonról. Aki pedig a nap nagy részét az irodában tölti, az hazatérés után is tölt időt a számítógép előtti. Elolvassa az e-maileket, elolvassa az üzeneteket, vagy csak szórakozik. A bambusz laptopasztal elengedhetetlen a kényelmes böngészéshez. Alapvető paraméterek – 2,3 kilogramm és a munkaterület mérete 69 x 34,5 centiméter – túl nagynak tűnhetnek, de nem az. Ez egy kompakt asztal, amely számos funkciót rejt magában.

  • Négy fokos dőlésszög a jobb munkavégzés érdekében
  • Könnyen összeszerelhető és szállítható
  • Lyukak a táblán a jobb hőelvezetés érdekében (megakadályozzák a készülék túlmelegedését és növelik az élettartamát)
  • Csúszásgátló lista, emi megakadályozza a laptop leesését az asztalról (döntve)
  • Jól elrejtett fiók apró tárgyak tárolására (fejhallgató, USB meghajtó)

Bambusový stolek na notebook - Zaparkorun.cz
 

Elemző személymérleg

Sok éven át tabu volt a mérleg ajándékozás. Senki nem akarta felhívni a figyelmet arra, hogy a másiknak le kell adnia néhány kilogrammot, és elkezdenie dolgozni önmagán. Ma már más a helyzet. A mérleg az adatok egész sorát jeleníti meg, figyelmeztet a határértékekre, figyeli a hirtelen súlyingadozásokat, kiszámítja az anyagcserét,  az izomtömeg, a testvíz és a zsigeri zsír kombinációjával dolgozik. És ezek olyan számok, amelyek sokkal többet mondanak el az egészségről, mint a kilogramm.

Analytická osobní váha - Zaparkorun.cz
Az elemző személymérleg hat alapvető funkciót jelenít meg, nem hiányzik az  alacsony akkumulátor-kijelző és szobahőmérséklet mérő. A súlytartomány 3-180 kilogramm. Ezért a gyerekek és a felnőttek, valamint az elhízással küzdők is megmérhetik magukat. Minden adat az alkalmazásba kerül, ahol nyomon követheti a legkisebb előrehaladást. A mérleg fekete színű, kék háttérvilágítású kijelzővel és négyzet alakú, oldalhossza 26 centiméter, ami a legnagyobb lábaknak is bőven elég. Csak két AAA elemet kell vásárolnia, azokat nem tartalmazza a csomag.

Elemmel működő interaktív beszélő és éneklő kaktusz

Ha egyedi és szórakoztató játékot keres, akkor a megfelelő helyen jár. A harminc centiméter hosszú kaktusz tényleg sokra képes. Táncol, hadonászik, énekel és villog. A test kellemes plüssből készült, finom hímzéssel és kidülledt szemekkel. A virágcserép, amelyben áll, megfelelő stabilitást biztosít.

Interaktivní mluvící a zpívající kaktus na baterie - Zaparkorun.cz
 

Az interaktív, beszélő és éneklő kaktusz (figyelem, a csomag nem tartalmazza az elemet) megörvendezteti a gyerekeket és a felnőtteket is egyaránt, akik néhány évet visszamehetnek az időben.

%bestsellers_8439%