Loading...
Ikona košíku A kosara üres 0 0 Ft
Loading
A kosara üres
Vásároljon még  Ft-ért az ingyenes szállításhoz.

A legjobb kütyük az InnovaGoods márkától

2023-11-01 01:21

Manapság szinte bármit meg lehet venni. Bármi, ami csak az eszébe jut. A probléma az, hogy nem minden termék felel meg a minőségi követelményeknek. Csak az idő fogja eldönteni, hogy a márkának van-e esélye a túlélésre, és a vásárlók visszatérnek-e hozzá. Az InnovaGoods az egyik ilyen.

InnovaGoods, ismerje meg!  

Az InnovaGoods cég több mint harminc éve látott napvilágot, és ezalatt szilárd helyet szerzett a piacon. Vezetővé vált az innovatív és divatos kütyük terén. Specialitása továbbra is az sokoldalú kínálat.  

Az InnovaGoods otthoni és kerti felszereléseket, konyhai eszközöket, otthoni kiegészítőket, sportfelszereléseket és wellness kellékeket kínál. A márka minőségét alátámasztja az áruházakkal, áruházláncokkal és online áruházakkal való együttműködés, a több millió elégedett vásárló és közel száz ország, ahová a termékek eljutnak.

Háztartási kütyük  

Minden lakás más. Egyesek a luxusfelszerelést és a minimális bútort részesíti előnyben, míg másoknak  sok párnára, plédre, fotókra és emléktárgyakra van szükségük. Az otthoni kütyük azonban egy másik kategóriába tartoznak. Kicsi és nem feltűnő eszközök. Melyiküknek ad esélyt?  

Magma InnovaGoods lávalámpa (25 kW)  

Az otthoni kényelem elengedhetetlen a nyugalomhoz. Minimális felszereltség, tompa színek és egy üveg bor. Ez egy ideális hármas kombináció. De az InnovaGoods Magma lávalámpa stresszoldásra is tökéletes.  

34 centiméter magas, és a buborék belsejében ionmentesített vízben lévő lávafolyam található. A szín (válasszon a kék és a zöld között) teljesen kiemelkedik szürkületben vagy sötétben, amikor a buborékok lassú mozgása megnyugtatja a hangulatot. A tápkábel 170 centiméter hosszú, így az InnovaGoods Magma lávalámpát egyik helyről a másikra helyezheti, és átviheti más helyiségekbe.

Lávová lampa Magma - 25 W - InnovaGoods - Zaparkorun.cz
 

Kütyük a konyhába

Bár a szupermarketek tele vannak félkész termékekkel, amelyeket csak két percre kell betenni a mikróba, az áruk szédítően magas, és nagyon megdrágítja a mindennapi bevásárlást. Éppen ezért az InnovaGoods folyamatosan bővíti a konyhai kütyük kínálatát, hogy a tűzhelynél eltöltött idő minimálisra csökkenjen, és az ételkészítés a lehető legegyszerűbb legyen..  

Ételtároló doboz - InnovaGoods Lunchbox

Az úton vásárolható ételek többnyire egészségtelenek, az étkezési kultúra pedig egyenlő a nullával. De nem kell kompromisszumot kötnie az InnovaGoods Lunchbox-szal. A dobozba azt rakja, amihez kedve van, és ami megfelel az étkezési szokásainak és stílusának. Ezt követően az autóban (kijelölt és biztonságos helyen történő megállást követően) csatlakoztatja a dobozt a szivargyújtó aljzathoz, és tizenöt percen belül felmelegszik az étel.    

  • Alacsony energiafogyasztás
  • Pénz megtakarítás
  • Űrtartalom 1005 milliliter
  • Dupla biztonsági zár szilikon éllel (folyékony élelmiszert is szállíthat)
  • Evőeszköz rekesz (a csomag tartalmazza)

Box na jídlo - InnovaGoods Lunchbox - Zaparkorun.cz
 

Kütyük az autóhoz

Minden családnak van legalább egy autója. A pontból B pontba viszi, gyors, kényelmes és megbízható. De ez nem jelenti azt, hogy ne érdemelne törődést vagy extrastandard kiegészítőket. Az autóhoz szükséges kütyük egyszerűen szükségszerűek. Nem árt, ha minden kéznél van vezetés közben, vagy ha beszerzünk olyan tartozékokat, amelyek segítenek elkerülni a várakozást vagy a fáradtságot.  

Felfújható utazópárna autóba  

A két óránál hosszabb autós utazások általában nehézkesek. Gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. Amíg a kis utasok a kényelmes ülésben pihennek, a többi utas próbál elhelyezkedni, hogy ne fájjon a nyaka, és ne dagadjanak be a lábai. A kényelemről álmodni sem mer.    

A megoldás egy felfújható utazópárna az autóba. A kényelmes anyagból készült hosszú henger puha, (attól függően, hogy mennyire fújja fel) sima, és a biztonsági övhöz rögzíthető, hogy kényelmesen aludjon, vagy csak megtámasztja a fejét és pihenjen.  

Ez a lehető legjobb támaszték a test felső felének, amely utazás közben általában oldalra esik. Ha hazaér, csak engedje le, hajtsa össze és tegye be az autó csomagtartójába, ahol készen áll majd a következő útra.

Nafukovací cestovní polštář do auta InnovaGoods - Zaparkorun.cz
 

Kütyük ezermestereknek  

Van otthon egy javíthatatlan ezermester vagy épp ellenkezőleg, egy lustaság? Nem probléma. A csavarok és kulcsok soha nem vesznek kárba. A fúró és a köszörű sem. Lehet, hogy felesleges kiadásnak tűnik, az is lehet, hogy évekig csak porosodni fognak, de ha eljön az ideje, örülni fog, hogy már rég beszerezte azokat a barkácskütyüket.

Szerszámok nehéz bútorok emeléséhez és szállításához

Négy vas szerkezet teljes forgással garantálja, hogy bármilyen típusú bútort felemelhet a földről anélkül, hogy tönkretenné a csempét vagy a padlót. Első pillantásra az InnovaGoods HeavEasy bútoremelő és -szállító eszköz könnyű és gyenge, de ennek az ellenkezője igaz. Akár 200 kilogrammot is elbír és rendkívül strapabíró. Elég a bútort csúszásgátló kerekek és kar segítségével felemelni és az új helyére vinni.

InnovaGoods HeavEasy - Zaparkorun.cz
 

Szépség és egészség  

A rohanó világ megakadályozza a rendszeres pihenést, a mozgást és a stresszmentes életet. És így természetesen hatással van az egészségre, az erőnlétre és az általános megjelenésre. Az egészségért és szépségért felelős kütyük minden háztartásban megtalálhatók.  

Intelligens vibrációs segédeszköz a helyes testtartásért 

Görnyedt hát, nyaki fájdalom, migrén, koncentrációs problémák, légszomj, zsibbadt kéz, látásromlás. Ez csak néhány példa a rossz testtartással járó szövődmények csomagjából. Ennek oka elsősorban a számítógéppel, televízióval és telefonnal töltött idő és a mozgáshiány.  

A fizioterapeuta drága, és a gyógyszerek nem oldják meg az ilyen problémákat. Az InnovaGoods Viback, egy intelligens vibrációs segédeszköz a helyes testtartáshoz segíthet. Csak rögzítse a speciális övet a vállai köré, és hagyja, hogy működjön. Húzni fogja, hogy a teste egészséges helyzetbe kerüljön. Elég merev ahhoz, hogy egyenes maradjon, ugyanakkor puha és rugalmas.  

USB kábelen keresztül tölthető, LCD kijelzőn mutat minden fontos információt, kompakt és könnyű. Folyamatosan magánál tarthatja, vagy elviheti a nyaralásra, ahol fájdalom esetén bármikor használhatja.

Chytrá vibrační pomůcka pro správné držení těla Viback - InnovaGoods - Zaparkorun.cz
Tipp: Kezdetben csak napi egy órát használja a korrekciós övet, fokozatosan növelve az időt. Néhány hónap múlva megszokja az új testtartást, és nem lesz szükség ennek az eszköznek a használatára.

Kütyük háziállatok számára

A magyarok nagyon szeretik a kutyákat és a macskákat. És nem haboznak sok pénzt költeni rájuk. Állatorvosi ellátásra, játékokra, ágyakra és speciális segédeszközökre. De ha pénzt akar költeni, válasszon okos kiegészítőket az állatoknak, amelyek megkönnyítik az együttélést Önnek és nekik egyaránt.  

Etetőtál kisállatok számára

Néhány állat nagyon falánk. Az emberekhez képest nincsenek szigorú szabályok az éhség és a jóllakottság tekintetében. Ezáltal gyorsan falnak és csak nőnek. Ez idővel súlyos egészségügyi problémákat okozhat. Az InnovaGoods Slowfi lassú etetésre szolgáló tála egészségesebb étkezési szokásokra tanítja az állatokat, mivel a granulátum adagot hosszabb időre (nagyjából 15 perccel több) kell elosztaniuk, és lassabban kell enniük.

A 0,75 literes tál csúszásmentes réteggel rendelkezik, és nehezebb hozzáférést biztosít. Ha kedvence puffadástól, hasfájástól vagy túlevéstől szenved, már egy hónap múlva észreveheti az első pozitív változásokat.

Miska na pomalé krmení pro domácí mazlíčky Slowfi - InnovaGoods - Zaparkorun.cz
 

Öt nagyszerű tipp befejezésképpen  

Garantáltan mindenki tud választani a Parforintert.hu áruházból és az InnovaGoods márka termékei közül. Öt olyan segédeszközt hoztunk, amik számunkra elengedhetetlenek.    

A legeslegjobb

Röviden, az InnovaGoods egy tökéletes választás, amellyel minden területen elégedett lesz. Több száz terméket kínálunk ettől a márkától. Az ok egyértelmű. Nehéz lenne jobb minőség és ár arányt találni.

LEGNÉPSZERŰBBEK A KATEGÓRIÁBAN: Érdekességek