Loading...
Ikona košíku A kosara üres 0 0 Ft
Loading
A kosara üres
Vásároljon még  Ft-ért az ingyenes szállításhoz.

A legjobb kütyük barkácsoknak: hogyan válasszunk ajándékot férfiaknak?

2023-08-31 14:10

A férfiakkal nehéz. Nekik nincs szükségük semmire sem születésnapra, sem karácsonyra. És hallani sem akarnak arról, hogy csak úgy, örömszezés céljából ajándékozzon nekik valamit. A kérdésre megvonják a vállukat, és nem mondanak semmit.

Ne kockáztasson egy pomponos gyapjú sapkával, egy fikusszal vagy egy ételhordó dobozzal. Egy kütyü barkácsoknak egy biztos tipp, amellyel egyetlen férfinek sem okoz csalódást. Nem kell aggódnia, hogy mélyen a pénztárcájába kell majd nyúlnia. Rengeteg lehetőség áll rendelkezésre minden árkategóriából.

Nejlepší vychytávky a dárky pro cyklisty

Az ajándékoknak férfinak sokféle formája létezik - az esztergagéptől kezdve a kerti szerszámokon át a csavar- és menetkészletig. A barkácsáruházban mindent megtalál, az eladók pedig szívesen segítenek a választásban. Nincs olyan, amit egy férfi ne használna ki. De jobb, ha vásárlás előtt körbenéz a műhelyben, és olyan dolgot választ, amire valóban szüksége van.

Kiszolgált a fúrója, vagy örülne egy akkus szerszámnak? Évek múlva is úgy érzi majd, hogy egy ajándék férfiaknak mindig ugyanazokkal a specifikációkkal rendelkezik.

Ne hagyja megtéveszteni magát. Minden "darabnak" más a felhasználása, és nem fog elveszni a barkácseszközök között.

Kétoldalas nano ragasztószalag

A nano ragasztószalagnak minden nap hasznát veheti. Csúszkál a szőnyeg a laminált padlón, elmozdul a lábtörlő a bejárati ajtó előtt, a kábelek pedig nem maradnak a helyükön? Ragassza le őket. A kétoldalas nano ragasztószalagnak köszönhetően gyorsan megszelídítheti a rakoncátlan bútorokat és berendezéseket.

Nejlepší vychytávky a dárky pro cyklisty

Öt méter elég ahhoz, hogy mindent leragasszon, ami nem marad a helyén. Könnyen kezelhető, vékony és szinte láthatatlan. Eltávolításkor nem szakad el, és nem hagy csúnya nyomokat.

Az a tény, hogy a szalagot újra fel lehet használni (ha fel akarja tekerni és később újrahasználni, akkor a fóliára kell felragasztani), egy kellemes bónusz.

Túlélő doboz - Survival Set 12in1

A nők talán nem értékelik teljes mértékben a túlélő dobozokat, de eredeti ajándéknak egy ezermester számára a túlélő doboz remek választás. Tizenegy kütyüt tartalmaz és egy strapabíró hordtáska jár hozzá.

Nejlepší vychytávky a dárky pro cyklisty

Egy szerszámkészletben minden megtalálható, amire a szabadban szüksége lehet: csipesz vizespalackhoz, síp, gyújtófelület, tűzkő, drótfűrész, összecsukható kés, LED- és jelzőlámpa, iránytű, izotermikus takaró és egy speciális rozsdamentes kártya, amely több mint egy tucat egyéb eszközt tartalmaz.

Hogyan válasszunk túlélő dobozt
Olvassa el a teljes recenziónkat egy túlélő dobozra, és megtudja, mire használhatja azt

Sosem tudhatja, hogy mikor jön jól egy csavarhúzó, különböző méretű csavarkulcsok vagy egy konzervnyitó.

Láncfűrész tárcsa fához

A fűrész egy dolog, a tartozékok hozzá egy másik dolog. Rendszeres használat mellett a pengék elhasználódnak, veszítenek erejükből, és a több órás kemény munka eredménye jelentéktelenné válik.

Első pillantásra egy unalmas acéllemezdarab, amivel talán egyetlen embernek sem lehet örömet szerezni. Az igazság azonban az, hogy a láncfűrész tárcsa fához sarokcsiszolóba a minőségi munka alapja.

Nejlepší vychytávky a dárky pro cyklisty

A láncfűrész tárcsa nem csak a fára specializálódik, hanem műanyaggal, jéggel vagy keménygumival is megbirkózik. Még az az anyag sem jelent akadályt, amelybe a versenytársaknak beletörik a foguk.

A védőfelszerelés, például kesztyű, védőszemüveg, arcvédő és bakancs használata azonban elengedhetetlen.

LEGNÉPSZERŰBBEK A KATEGÓRIÁBAN: Kütyük ezermestereknek

Akkumulátoros mini kézifűrész

A műhely vagy a kert az ő világa? Akkor nem hiányozhat a felszereléséből egy akkumulátoros fűrész. Rengeteg van belőlük a piacon, de kevés kínál olyan nagyszerű egyensúlyt a minőség, a teljesítmény, a tartozékok és az ár tekintetében, mint a NAKIDA HT-5719.

Nejlepší vychytávky a dárky pro cyklisty

A fűrész számos tartozékkal rendelkezik. Két akkumulátor, két vezetősín, két lánc, egy villáskulcs, egy csavarhúzó és egy praktikus doboz. Ez lehetővé teszi, hogy az akkumulátoros fafűrészt a műhelyben is használhassa.

Gumírozott fogantyúk, rezgéscsillapítás, túlmelegedés elleni védelem, mindössze 700 grammos súly és a versenytársakhoz képest alacsony zajszint.

Ezek olyan előnyök, amellyel nem minden akkumulátoros fűrész büszkélkedhet ágak fűrészeléséhez és famegmunkáláshoz. 

Mágneses csuklópánt barkácsoknak

A barkácskészletből nem hiányozhatnak azok a kiegészítők, amelyek megkönnyítik a férfiak munkáját, és lehetővé teszik számukra, hogy egy másik személy segítsége nélkül is dolgozzanak, aki átadja nekik a csavarokat. Biztos vagyok benne, hogy ismeri ezt a szituációt. Áll a falnál és várja az utasításokat.

De a mágneses csuklópántnak barkácsoknak köszönhetően a férfiak egyedül is boldogulni fognak, mert mindig náluk lesz minden apróság. A karkötő maximális kerülete 35 centiméter, a szélessége pedig ennek az egynegyede (9 centiméter).

Ezért elegendő hely áll rendelkezésre az összes apró tárgy rögzítéséhez. A beépített mágneseknek köszönhetően megtartja a csavarokat, anyákat, tűket, szögeket, alátéteket és fúrófejeket.

Láncfűrész láncélező

Naponta használ láncfűrészt? Akkor az megviseli a láncot, és már nem olyan jól végezheti a munkát, mint a kezdetekben, amikor még kiváló állapotban volt. Nem kell rögtön a boltba rohanni egy új fűrészért, egy láncfűrész láncélező is megteszi.

Nejlepší vychytávky a dárky pro cyklisty

Ez egy feltűnésmentes műanyag szerszám, és két (egy mozgatható és egy fix) rögzítő konzol. Nem kell aggódnia a megfelelő méret miatt, az élező univerzális, és az összes általánosan kapható lánctávolságú és kétlyukú láncfűrészekhez is megfelelő.

Néhány perc múlva a vágófogak újra működőképesek lesznek, és a munka folytatódhat.

LEGNÉPSZERŰBBEK A KATEGÓRIÁBAN: Barkácsolás

Többfunkciós bicska - 14in1

A tökéletes ajándék egy ezermesternek? A többfunkciós bicska egyértelműen megnyeri ezt a versenyt. Nem feltűnő, de minden elfér benne, amire a műhelyben vagy útközben szükség lehet.

Nejlepší vychytávky a dárky pro cyklisty

Mindössze 245 grammot nyom, és hihetetlenül sok funkciót kínál. A diótörőnek, a reszelőnek, a hasítónak, vagy a késnek, a nagy csavarhúzónak és az üvegnyitónak veszi hasznát?

A hirtelen nyitás és sérülés elleni védelem elengedhetetlen egy ilyen többfunkciós eszköz esetében. Valamint egy szövet tok a biztonságosabb hordozás érdekében.

Akkus fúrógép tokban

Nem minden fúró egyforma. A teljesítmény, az akkumulátorok száma, az ergonómia és a tartozékok is fontosak. A NAKIDA HT-5441 akkus fúrógép a legigényesebb követelményeknek is megfelel, és a barkácsolók, technikusok és szakemberek számára egyaránt jól jön. Ezzel nem lőhet mellé.

Nejlepší vychytávky a dárky pro cyklisty

Magasabb feszültség, két akkumulátor, gumírozott fogantyúk, nyomatékszabályozó, irányváltó és LED lámpa a sötétben történő munkavégzéshez. Ez csak egy rövid lista arról, hogy mit kínál ez az akkus fúrógép az átlagos árkategóriából.

Természetesen két akkumulátort is tartalmaz, hogy ne kelljen várni az áramellátásra, ha lemerül, egy töltőkábelt, egy fúrószerszámkészletet és fúrófejet, valamint egy praktikus hordtáskát a könnyű hordozhatóság érdekében.

Akkumulátoros sarokcsiszoló

A nők számára a barkácsáruk kiválasztása meglehetősen nehéz. Valójában az akkus sarokcsiszolók nem tartoznak a "szerszámok" közé, amelyekkel foglalkozniuk kellene. A férfiak számára azonban egy akkus sarokcsiszoló felbecsülhetetlen értékű. Ugyanis három tagadhatatlan előnye van - a vezeték hiánya, a nevetségesen egyszerű működés és a mindössze 1800 grammos súly.

Nejlepší vychytávky a dárky pro cyklisty

Nem lehet azonban figyelmen kívül hagyni a kiváló tartósságú, szénmentes motort, a 7000 fordulat/perc maximális fordulatszámot, az alacsony akkumulátorszint-jelzőt és a védőburkolatot.

LEGNÉPSZERŰBBEK A KATEGÓRIÁBAN: Barkácsolás