Loading...
Ikona košíku A kosara üres 0 0 Ft
Loading
A kosara üres
Vásároljon még  Ft-ért az ingyenes szállításhoz.

Recenzió: Túlélő doboz - Survival Set 6in1

2023-04-17 20:01

Már kislányként szerettem a természetbe kirándulni. Sok időt töltöttem az erdőben, mert nagyapám vadőr volt, és az erdő iránti szeretete mindannyiunkra áthatott otthon. Sokat jártam különböző táborokban, kirándulásokra is, élveztem a barangolást. A természetben lenni egyszerűen nagyszerű, mindig is élveztem, de néha elromolhat valami. Ekkor jó, ha van veled egy túlélő doboz.

Korábban egy kis dobozban vittünk kést, gyufát, gipszet és esetleg más apróságot, attól függően, hogy hova mentünk. Ma már megvásárolhat egy ilyen dobozt felszereléssel. A Survival szett 6 in 1 dobozt választottam, ez egy praktikus, zárható műanyag doboz 6 praktikus dologgal, ami megkönnyíti a természetben tartózkodást és sokat segít nehéz helyzetekben.

Survival Set 6in1
Túlélő doboz - Survival Set 6in1 (Forrás: Parforintert.hu)

A kempingezés és túrázás szezonjának közeledtével ez a doboz biztosan jól fog jönni. A családommal és a barátaimmal szeretünk kirándulni vagy táborozni közel a civilizációhoz. Ezért választottam egy dobozt 6 szerszámmal.

De ha nagyon szeret a természetben lenni, ahol távol van a civilizációtól, és egy ideig úgy él, mint az erdészek, akkor azt javaslom, hogy válassza a Parforintert.hu webáruház 12 az 1-ben dobozát, amely már mindenre fel van szerelve.

Én Survival szett 6 in 1 dobozt választottam, nekünk ez elég.

Survival Set 6in1
Survival Set 6in1 (Forrás: Parforintert.hu)

A doboz mérete 13 x 7,5 x 4 cm, így igazán elfér bármilyen hátizsákban, zsebben, sátorban, csomagtartóban vagy akár egy autó rekeszében. Így sok váratlan pillanatra fel lesz készülve az erdőben és általában a természetben. Olyan tárgyakat tartalmaz, amelyek néha szó szerint életet menthetnek veszély, baleset vagy éppen nehézség esetén a természetben való tartózkodás során. Vagy legalábbis segít túlélni, ha utazása során eltéved, vihar vagy más rossz időjárás éri. Ezt a dobozt sokféle helyzetben használhatja.

Survival szett 6 in 1 tartalma:

  • 60 cm hosszú szálfűrész
  • kis iránytű
  • 11 az 1-ben túlélő kártya
  • kis multitool fogó zseblámpával, fémfűrésszel, nyitóval, csillag csavarhúzóval és késsel
  • kovakő
  • síp

Survival Set 6in1
Eszközök (Forrás: Parforintert.hu)

Ezeket az eszközöket a természetben tudja igazán kihasználni. A síppal segítséget tud hívni. Nemegyszer előfordult már, hogy valekinek kiment a bokája vagy valamilyen módon megsérült egy hegyi kirándulás során – ekkor a síp remek jelzés a mentőknek, hogy megtalálják.

Valószínűleg nem kell sokat mondanom más eszközök használatáról. Legtöbbjüket jól ismeri mindenki. Csak a legtöbbünknek eszébe sem jutna egy dobozba összerakni őket.

Egy dolog kevésbé ismert, ez pedig a túlélő kártya.

Ez egy fémlemez, kis tokba zárva (hogy ne okozzon sérülést), melyben különböző bevágások vannak. Nagyon praktikus bevágások, melyekkel sok mindent meg lehet csinálni. A felhasználást számokkal egy kis papírkártyán találja. Itt azt tanácsolom, hogy előre tesztelje, mire képes ez a szuperkártya. Így tudja, mit kezdhet vele, és nem kell valahol az erdőben tanulmányoznia a leírást.

Survival Set 6in1
Túlélő kártya (Forrás: Parforintert.hu)

Aki gyakran jár a természetbe és kirándulni, az biztosan tudja, hogy az erdőben és a hegyekben bármi megtörténhet. Akkor jó, ha nálunk van a Survival szett 6 in 1 doboz a Parforintert.hu webáruházból. Bármilyen helyzettel megbirkózik.

Survival Set 6in1
Többfunkciós fogó (Forrás: Parforintert.hu)

A cikket kedves vásárlónk, Jana írta Önnek.

Ha meg szeretné tekinteni a dobozt, kattintson ide: Túlélő doboz - Survival Set 6in1
Ha több eszközzel rendelkező dobozt szeretne, kattintson ide: Túlélő doboz - Survival Set 12in1
És ha még a 12az 1-ben sem elég, kattintson ide: Túlélő készlet - Survival Set 18in