Loading...
Ikona košíku A kosara üres 0 0 Ft
Loading
A kosara üres
Vásároljon még  Ft-ért az ingyenes szállításhoz.

Interaktív ajándék kis sofőröknek

2023-12-15 03:29

Ebben az időszakban az ajándék szó elég gyakori. Mindannyian tippeket várunk, hogy megtaláljuk szeretteink számára a legszebb ajándékot.

Trolejbus s hlášením českých zastávek - Zaparkorun.cz

Nagyon szeretek ajándékot vásárolni gyerekeknek. Nagyon sok játék van most a piacon – és egyik szebb, mint a másik.

Eredeti ajándék a közlekedési eszközök rajongóinak

A gyerekek papírra rajzolják kívánságukat, és kirakják az ablakba, hogy a Mikulás tudja, mit kívánnak. Az unokám trolibuszt és buszt rajzolt.

Ezúttal elég könnyű dolgom volt. Amikor nemrég láttam a  Parforintert.hu webáruházban egy trolibusz modellt, amely cseh nyelven jelenti be a megállókat, nagyon megtetszett.

Trolejbus s hlášením českých zastávek - Zaparkorun.cz

Megmutattam a trolibuszt az unokámnak, aki annyira izgatott lett, hogy azóta nem beszél másról. Mint minden fiú, ő is különösen szereti a járműveket, a buszokat, a kotrógépeket és a tűzoltóautókat. És ekkor még nem tudta, hogy a trolibusz bejelenti a megállókat.

Ez a trolibusz úgy néz ki, mint egy igazi trolibusz, így az unokám nagyon szívesen fog vele játszani.

Remek játék kis sofőröknek

A busz 28 cm hosszú és a Rappa játékgyártótól származik. A játék műanyagból készült, és 3 éves kortól ajánlott. Kisebb gyerekeknek ezúttal nem ajánlom a játékot, mert a játékon vannak olyan apró részek, amiket a gyerekek letörhetnek.

A kisgyerekek általában teljes testsúllyal támaszkodnak a játékra, így valóban érdemesebb ragaszkodni a három éves korhoz. A trolibusz hátrahúzás után elindul előre. Megpróbáltam, és egy húzás után át tudott kelni az egész szobán. A játék 3 elemmel működik, amelyek részei a csomagolásnak.

A trolibuszon három ajtó van. Elöl, középen és hátul. Mindhárom ajtó kézzel, ujjal nyitható. Figyelem, a hang csak a vezetőoldali ajtó kinyitásakor szólal meg. Ha kinyitja az első ajtót, hangjelzés szólal meg, és villognak az első lámpák.
 


Tetszik, hogy a megállókat nagyon világosan és tisztán jelentik be. Az is nagyszerű, hogy a megállók bejelentése követi egymást. Tehát ha a trolibusz bejelenti, hogy a következő megálló egy általános iskola és óvoda lesz, akkor a következő állomáson közli, hogy az általános iskola és óvodánál van.

A trolibusz 7 megállóhelyet közöl cseh nyelven. Nagyon tetszik, hogy magán az állomásjelentésen kívül további információk is megjelennek a jelentésben.

Például ha átszállás várható regionális és távolsági összeköttetésekre, vagy hogy a gyerekek és fiatalok szabadítsanak fel helyet az idősek és a gyermekes anyák számára. A végén felszólítja, hogy szálljon ki az autóból. Egy igazán nagyszerű ötlet, amely közelebb hozza a játékot egy igazi trolibuszhoz.

Ha a trolibusz megállást hirdet, az ajtókat ismét be kell csukni. Ezt egyszerűen megteheti a trolibusz tetején található gomb megnyomásával. Megnyomja - az ajtó bezárul, és ujjával újra kinyitja az ajtót. Egyszerű, és a gyerekek élvezik. Azt kell mondanom, hogy még a felnőttek is élvezik. Apa és nagypapa is sokáig tud játszani a trolibusszal.

Ha van kisfia, és olyan ajándékötletet keres, amivel örömet szerezhet neki, akkor ez a Parforintert.hu webáruház játéka pár forintért tényleg sok örömet szerezhet.

LEGNÉPSZERŰBBEK A KATEGÓRIÁBAN: Ajándékok gyerekeknek