Loading...
Ikona košíku A kosara üres 0 0 Ft
Loading
A kosara üres
Vásároljon még  Ft-ért az ingyenes szállításhoz.

Foldaway travel bag összecsukható utazótáska: a megbízható útitárs

2023-12-12 13:25

Biztosan több olyan helyzet is volt már az életében, amikor szüksége volt egy táskára. Nem otthonra gondolok, hanem kirándulásokra, nyaralásokra vagy akár bevásárlásra. Arra az esetre, ha valamit magával kell vinnie – például egy nyaraláson vásárolt tárgyat.

Zaparkorun.cz -  Skládací cestovní taška Foldaway travel bag

Ilyen esetekre fedeztem fel egy remek  Foldaway Travel bag táskát a Parforintert.hu webáruházban.

Kompakt és egyben nagyon praktikus

A táska rózsaszínben kapható és nagyon meg vagyok vele elégedve. Ha éppen nincs rá szükségem, a táska oldalán lévő kis zsebben összehajtva tartom. A zsebe 20 x 18 cm-es - így az összehajtogatott táskát bárhol tudom tárolni és nincs útban. Például mindig kéznél van az autómban, ha elmegyek valahova vásárolni.

Amikor szétnyitom a táskát, az oldalzsebet bármire használhatom, amit szeretnék, hogy kéznél legyen, például a kulcsok. A zseb cipzáros, így nem esik ki semmi. Ha szétnyitom a táskát, akkor a mérete 40 x 20 x 44 cm. Ez a hely sok mindennek elég. A táska belsejében egy kis cipzáras zseb található az apróságoknak és 2 rekesz mobiltelefonnak.
 

LEGNÉPSZERŰBBEK A KATEGÓRIÁBAN: Hátizsákok

Az egész táska anyaga nylon, ezért nagyon praktikus. Nagyon könnyen tisztítható - csak vegyen egy nedves ruhát és törölje le. Ez egy utazótáskánál fontos – por és kosz van az úton, és ha a táskát valahol a földre tesszük, könnyen beszennyeződik. Nos, vásárlás közben néha történik baleset - kiömlött a mustár a táskába - és nagyon könnyen kijött a folt.

A nylon anyag könnyű és jól összehajtható. Tehát ha össze kell hajtanom a táskát, az könnyen megy, majd ha szükségem van rá, a táskámban vagy a kezemben viszem - tényleg szinte semmi súlya.
 

Egy táska, sok felhasználási mód

A táskát eredetileg a lányomnak vettem utazótáskaként, de magam is sokat használom.

Például ruhát és sportcipőt hordok benne, esetleg törölközőt és fürdőruhát. Itt is nagyra értékelem a könnyű karbantartást – edzés után kicsit izzadságszagúak a ruhák, nem beszélve a klóros nedves fürdőruhákról. Ezután kiöblítem a táskát, vagy a mosógépbe teszem egy rövid programra és újra használatra kész. Néha megesik velem, hogy például munkából útközben megállok egy boltban vásárolni valamit. Akkor is nagyon jó, ha kéznél van ez a táska. Tényleg sok minden belefér. A praktikus vállpántoknak köszönhetően a táska könnyen hordozható.

Parforintert webáruházban jelenleg két színben – kék és rózsaszín – kaphatóak összecsukható táskák.

Nagyon örülök, hogy a  Parforintert.hu webáruházban videóként is felkerül a leírás, hogyan kell a táskát a kis oldalzsebbe hajtani. Sokszor megesik, hogy szétszedek valamit, aztán nem tudom visszacsomagolni. Most játszottam le a videót, és rögtön világos volt számomra. Nagyon ajánlom ezt a táskát. Kompakt, könnyű - ugyanakkor sok minden elfér benne. Az anyag praktikus a karbantartáshoz. Ez a táska egyszerűen nagyszerű.
 

LEGNÉPSZERŰBBEK A KATEGÓRIÁBAN: Utazás