Loading...
Ikona košíku A kosara üres 0 0 Ft
Loading
A kosara üres
Vásároljon még  Ft-ért az ingyenes szállításhoz.

Nedves törlőkendő és zsebkendő adagoló vidám majom

2023-11-10 01:26

A mai cikkben egy kis barna majmot szeretnék bemutatni Önnek - a Parforintert.hu webáruház nedves törlőkendők és zsebkendők adagolóját. A majom imádnivaló és nagyon aranyos arca van. Az egész test puha, kellemes plüss anyagból készült. De ez nem játék. Ennek a majomnak a hasán cipzár van, aminek köszönhetően zsebkendőt vagy törlőkendőt helyezhet a hasába

Lávová lampa Magma - 25 W - InnovaGoods - Zaparkorun.cz
 

Hogyan használjunk a nedves törlőkendő és zsebkendő adagolót

A majmot bárhová felakaszthatja otthon vagy az autóban. A majomnak hosszú karja van, a tenyerén patent van. Így a felakasztás után csak kapcsolja össze a patentot, és a majom szépen ott marad, ahol lennie kell. A patent erősen tart, mivel várható, hogy a gyerekek néha erővel húzzák a zsebkendőt a majomból.

A majom körülbelül 52 cm hosszú - ha felakasztjuk, hosszú karjainak köszönhetően még a gyerekek is elérhetik. Felakaszthatja az autóban a fejtámaszra, vagy bárhol otthon - például az ágyra, vagy olyan helyre, ahol zsebkendőt és törlökendőt szeretne kéznél tartani.

Ez a majom egy aranyos zsebkendő és törlőkendő adagoló gyerekeknek. Hiszen a gyerekek egyenesen a majom fenekéből húzzák ki a zsebkendőt. Talán azt gondolja – akárcsak én első pillantásra: „No, fuj!”. De második pillantásra mosolyogni fog, és amikor megveszi a majmot, igazán elégedett lesz. Meg vagyok elégedve a majommal – csoda történt. Hirtelen nem kell az unokánkat elküldenünk zsebkendőért. Ő maga megy érte, és örömmel.

Első kellemes élmény egy vidám zsebkendő adagoló majommal 

Amikor először meglátta a majmot, és rájött, hogy ki tud húzni egy zsebkendőt a fenekéből, szívből nevetni kezdett, és egymás után húzta a zsebkendőket, így csak ültem egy darabig, és pakoltam a zsebkendőket vissza a  tartóba a hasán. Minden egyes zsebkendő megnevetteti az unokát. Amikor gyerekes ismerősök jöttek hozzánk, arra gondoltam, le kell szednem a majmot és el kell raknom, de végül mégis a helyén hagytam. A gyerekek nevettek, és óhatatlanul egyszerre kellett kifújniuk az orrukat.

Lávová lampa Magma - 25 W - InnovaGoods - Zaparkorun.cz
 

Mivel a gyerekek már elkezdték az iskolát és az óvodát, az őszi hónapokkal kezdődik a vírusszezon. Ez köhögést, náthát és lázat jelent. Eddig egy zsebkendővel rohantunk az unokánk után, és próbáltuk rávenni, hogy fújja ki az orrát. Többé nem. Boldogan rohan egyedül egy zsebkendőért. Nedves törlőkendőt is tehet a majomba. Ez jó például az autóban. Mindig kéznél van, így megtörölheti a gyerekek kezéz vagy arcát, és nem kell törlőkendőt keresnie a táskában.

Ez a majom a  Parforintert.hu webáruházból egy vicces zsebkendő- és törlőkendő adagoló.

A gyerekek nagyon élvezik. Csak amikor elkezdtük használni, akkor jöttem rá, mennyire praktikus. Többé nem járkálunk a lakásban papírzsebkendőt keresve, és nem üldözünk egy sikoltozó gyereket, aki nem akarja kifújni az orrát. Most az unoka készségesen fut egyedül zsebkendőért. Az ára nagyon kedvező - tényleg "pár forint", ahogy a webáruház neve is sugalja.

Mivel itt az ősz, azt tanácsolom, ne habozzon. Én nagyon elégedett vagyok. Ezt az adagolót úgy alakították ki, hogy a gyerekek szívesen vesznek maguktól zsebkendőt vagy törlőkendőt. És ez így van jól.

LEGNÉPSZERŰBBEK A KATEGÓRIÁBAN: Ajándékok gyerekeknek