Loading...
Ikona košíku A kosara üres 0 0 Ft
Loading
A kosara üres
Vásároljon még  Ft-ért az ingyenes szállításhoz.

Flawless Cleanse arcmasszírozó

2023-11-15 14:50

Ma a Flawless Cleanse arctisztítót és masszírozót szeretném Önöknek bemutatni. Az általam kefének nevezett készüléket többé-kevésbé kíváncsiságból vettem. Minden kozmetikus és szépségtanácsadó nagyon dicsérte az interneten. Kicsit haboztam megvenni. Nagyon érzékeny bőröm van és féltem, hogy megsértem vele. A kefe olyan volt, mint egy sündisznó, és ki szeretne sündisznót tologatni az arcán. A kíváncsiság azonban nagyobb volt, mint a félelem, ezért megvettem.

Kellemes masszázs a Flawless Cleanse segítségével

Amikor először érintettem meg a kefét, nagyon meglepett a puhasága. Az egyes sörték finom, puha szilikonból készülnek, így nem áll fenn a karcolás veszélye. A készülék használható arctisztításra, masszázsra vagy az arckrém felvitelére.

A készülék szilikon feje alatt egy masszázsrendszer található, amely a vérkeringést támogatja és serkenti. Egészséges színt kölcsönöz a bőrnek, támogatja a kollagén képződését és ezáltal csökkenti a ráncok kialakulását. Az arc és a bőr kontúrjai rugalmasabbak és feszesebbek lesznek.

Az arcmasszírozó használata

A gépnek négy üzemmódja van: gyengéd, pulzáló, masszázs és mélytisztítás. A gép használata után a bőr megtisztul a szennyeződésektől és a zsírtól. Csak nedvesítse meg az arcát, öblítse le a készüléket meleg vízzel, és vigyen fel arctisztítót a készülékre. A készüléket a bőrhöz helyezi, és bekapcsolja. A tisztítás az 1. vagy 2. móddal kezdődik.

LEGNÉPSZERŰBBEK A KATEGÓRIÁBAN: Egészség és szépség

Gyengéd, körkörös mozdulatokkal mozgassa a készüléket az arcon. Ezután kapcsolja ki a készüléket, és öblítse le újra meleg vízzel.

Öblítse le és szárítsa meg az arcát. Ezután felviszi a szérumot vagy krémet - a használni kívánt kozmetikumot - a készülékre, és bekapcsolja a 3-as és 4-es módot. Ezután finom, körkörös mozdulatokkal mozgassa az arcán. Az általános arcmasszázs nagyon kellemes. Könnyedén megteheti akár tévézés közben is, vagy ha van egy szabad pillanata az esti kikapcsolódásra. A kis szilikon sörtéknek köszönhetően a bőr először megszabadul minden szennyeződéstől, és jól felkészül a krém vagy szérum felvitelére. A krémet és a szérumot ezután olyan módon beépíti a bőrbe, ami egyszerűen felkenve nem lehetséges.

Bár a készülékre rá van írva, hogy arcra való, de azt tanácsolom, hogy a nyakra és a dekoltázsra is használja. A nyakról és a dekoltázsról gyakran megfeledkezünk, de az öregedés leginkább a dekoltázs bőrén látszik. Ezért ha a kefével visszük fel a krémet, az valóban feszesíti a nyakat és a dekoltázst, és azonnal látszik a változás.

A cikket kedves vásárlónk, Jana írta nekünk