Loading...
Ikona košíku A kosara üres 0 0 Ft
Loading
A kosara üres
Vásároljon még  Ft-ért az ingyenes szállításhoz.

A legjobb interaktív játékok gyerekeknek 2024

2023-09-26 11:34

A gyerekek legszívesebben minden nap kapnának játékokat. Babák, építőjátékok, autók és vonatok, plüssállatok, ruhák, gyöngyök, rejtvények, fegyverek, unikornisok. A buborékfújók és a mesés kifestőkönyvek örömet okoznak nekik. Minden új inger örömet okoz és szórakoztatja őket.

De a szülők tudják, hogy ez nem így működik és nem kifizetődő csak így jutalmazni a gyerekeket. Ha szeretne valamit adni a gyerekeinek, válasszon okosan, hogy a gyerekeknek szánt interaktív játékok ne legyenek feleslegesek, hanem hogy a gyerekek tanuljanak valamit és jól érezzék magukat velük.

A játékboltban sokszor idegfeszítő a vásárlás. A gyerekek könnyes szemmel fogják meggyőzni, hogy feltétlenül szükségük van a polcokon található kincsekre. Webáruházunk egy nagyszerű megoldás, hogy elkerülje a felesleges jeleneteket és győzködést a boltban, de ugyanakkor széles választékot kínál számos kategóriában.

A legjobb interaktív játékok gyerekeknek

Ne habozzon, mi segítő kezet nyújtunk Önnek. A  legjobb interaktív játékokat  kínáljuk a gyerekek számára. Hogy a gyerekszoba tele van plüssállatokkal, és már nincs szüksége több állatra a gyűjteménybe? Tévedés. Az interaktív játékokban van valami extra.

Képesek reagálni a gyerekek ingereire, elismételni egyes szavakat vagy akár egész mondatokat, tudnak magyarul és angolul beszélni, hadonászni, táncolni, sőt vannak, akik alapvető érzelmeket is ki tudnak fejezni, parancsokat követnek, sétálnak és rövid mondókákat mondanak. Nem csoda, hogy a gyerekek szeretik őket.

A kis gazfickók tudat alatt és játékokon tanulják meg az első szavaikat, utánozzák a mozdulatokat és megtanulják kezelni érzelmeiket.

A gyerekszobából nem hiányozhatnak az interaktív plüssjátékok. Ez nem csak egy újabb darab a sorban, hanem egy olyan fejlesztő eszköz, amely segíti a gyerekeket a gyors fejlődésben.

Táncoló kaktusz

A gyerekek kicsik, lendületesek és felelőtlenek a virágok gondozásában. És ez vonatkozik a kaktuszokra is, amelyek nem igényelnek nyírást, tápozást vagy gyakori öntözést. Egy interaktív játék sokkal boldogabbá teszi őket. Élő növények helyett ajándékozzon nekik egy kedves barátot. Nagyon jól fognak szórakozni együtt.

A gyermek utánozza az  interaktív beszélő és éneklő kaktuszt, figyeli a fényeket, megpróbál ritmusra mozogni, énekelni és dúdolni. A kisebb gyerekek élvezettel figyelik az izgő-mozgó kaktuszt és lelkesen reagálnak minden új hangra vagy mozdulatra, a nagyobbak pedig akár maguk, a szüleik segítsége nélkül is eljátszanak vele.

A három elemen kívül (a csomag nem tartalmazza) a vezérlés nagyon egyszerű, és a virágcserép néhány jól megjelölt gombján keresztül történik.                                                                                                                            

A kaktusz 30 centiméter hosszú, a gyors mozgások ellenére stabil és nem esik el, puha, kellemes tapintású. Három fény villan át a testen, amelyek dalok és táncok közben aktiválódnak. A hímzett tövisek és a gülü szemek úgy vannak rögzítve, hogy a gyermek ne tudja letépni és lenyelni őket.

Interaktivní tancující kaktus - Zaparkorun.cz

TIPP: Ha valami extrára vágyik, vásárolhat egy interaktív beszélő és  éneklő kaktuszt sombreróval és színes poncsóval a  Parforintert.hu weboldalon. És bónuszként USB-n keresztül tölthető.

Interaktív beszélő hörcsög

A hörcsögök népszerű háziállatok. Főleg olyan lakásokban élő gyerekeknek, ahol kicsi a hely, és hiányzik a kutyával vagy macskával való játékra alkalmas kert. Nem kell más, mint egy kis ketrec, néhány mászóka, hogy a szőrös rágcsáló jól érezze magát.

De ha nem rajong az élő állatokért, van megoldásunk az Ön számára. Az  interaktív beszélő hörcsög szórakoztató és fáradhatatlan. Mindent meg fog ismételni, amit a gyerek mond neki. Megpróbál szavakat és hangokat utánozni, és közben viccesen hadonászik.

Két színváltozatban kapható. A barna és szürke plüss puha, és a három AAA elem (nem tartozék) belső mechanizmusa nem látható a vastag szöveten keresztül.

A kaktuszhoz képest fele akkora, és csak 14 centiméter, de ez mit sem von le cukiságából. A gyerekek imádni fogják, mert képes ismételni.

Interaktivní mluvící křeček - Zaparkorun.cz

Interaktív éneklő elefánt

Egy elefánt az állatvilágban igazi óriásnak számít. Nem csoda, ha a kisgyerekek tartanak tőle, és kullancsként ragaszkodnak a szüleikhez, amikor az állatkertben járnak. De az interaktív éneklő elefántok megváltoztassák véleményüket..

A plüss valamivel több, mint 30 centiméter, a kéznek megfelelő méretű, és mindenféle játékhoz alkalmas. Az állat ülő helyzetben van, hímzett édes és kedves arccal. Így biztosan nem fogják megijeszteni a gyerekeket.

Mindössze három AAA elemre van szüksége, és az elefánt énekelni kezd és ütemre csapkodja a fülét. Akárcsak Dumbo a híres Disney-filmből. Puha tapintású (pamut és poliészter kombinációja), és a dalok közben mozog. Ez felvidítja a gyerekeket, és bónuszként eloszlatja a nagy állatoktól való félelmüket.

Interaktivní zpívající slůně - Zaparkorun.cz

Webáruházunkban két színben is beszerezhető –  lányoknak rózsaszínfiúknak világoskék.

Járó plüss unikornis

A gyerekek szeretik a természet feletti lényeket – a sárkányokat, a lovagokat, a szellemeket, a varázslókat, a tündéreket és nem utolsósorban az egyszarvúkat. Kell lennie a ruhán, a hátizsákon, az uzsonnás dobozon, az üvegen és a lepedőn. Mindenhol. Ez a legnépszerűbb gyermekmotívum.

Kétségtelen, hogy egy  járó plüss unikornis örömet okoz a gyerekeknek. 

Az egyszarvú 35 centiméter magas, bolyhos, vastag sörényű, csillogó szarvú és szárnyakkal rendelkezik. Elválaszthatatlan része a hosszú póráz, hogy a gyerekek sétálhassanak új barátjukkal.

Az egyszarvú a farkának megnyomásával és a póráz végébe épített egyszerű vezérlőnek köszönhetően mozogni és énekelni kezd.

Nem kell attól tartania, hogy elfárad. Három AAA elem (nem tartozék) elég egy sétához a ház körül vagy a kertben. Napi néhány perc együtt töltött idő is elegendő ahhoz, hogy a gyerekek javítsák mozgásukat, az érzelmek érzékelését és utánzásukat, és közelebb kerüljenek a fajról való gondoskodáshoz.

Chodící plyšový jednorožec - Zaparkorun.cz

Az már csak hab a tortán, hogy két színválasztékot kínálunk.

LEGNÉPSZERŰBBEK A KATEGÓRIÁBAN: Interaktív játékok