Loading...
Ikona košíku A kosara üres 0 0 Ft
Loading
A kosara üres
Vásároljon még  Ft-ért az ingyenes szállításhoz.

Remek ajándék Marvel rajongóknak: Groot alakú virágcserép

2023-09-19 13:55

Az unoka lassan eléri azt a kort, amikor már nehéz ajándékot választani neki. Már nem akar autót és játékot, mert túl nagy hozzájuk, a ruharuhaneműk pedig azért fontosak a tinédzsereknek, mert "menők akarnak lenni", de tudja mit - szép ajándék a ruhanemű, de még mindig "csak" ruha.

Skvělý dárek pro fanoušky Marvelu: Květináč ve tvaru Groota

Mivel az unokám születésnapja lesz, sokáig kerestem egy olyan ajándékot, aminek igazán örülni fog.

Általában a  Parforintert.hu  webáruházba megyek ajándékokat válogatni. Óriási áruválaszték van, és tényleg minden "pár forint". Tehát röviden és érthetően fogalmazva: szép dolgokat tudok itt vásárolni, amelyek kímélik a pénztárcámat, jó minőségűek és jól néznek ki.

A webáruház ezúttal sem okozott csalódást. Felfedeztem egy nagyszerű ajándékot, amely minden Marvel-rajongónak tetszeni fog.

Skvělý dárek pro fanoušky Marvelu: Květináč ve tvaru Groota

Az unoka nagyon szereti a Galaxis őrzői című filmet, és főleg Groot-ot és Rocketat. De persze Groot áll a lista élén.

Ezért választottam neki egy kis virágcserepet, ami úgy néz ki, mint Groot.

Az unokám szereti a kis kaktuszokat, ezért választok neki egyet, és a Grootba ültetem. Remek ötlet, Groot és a növények összetartoznak. Ez a dekoráció nagyszerű kiegészítője lesz egy tinédzser szobájának.

Tehát most egy virágcserép, de persze sokkal több mindenre használható.

A virágokon kívül zsírkrétát, tollat ​​vagy ceruzát is lehet benne tárolni. A Groot fején lévő lyuk elég nagy, így biztosan talál más felhasználási módot is. Mint a leleményes fiam, aki szintén ezt a cserepet választotta, a fej belsejét fóliával bélelte ki és cukorka van benne, hogy  számítógépezés közben nassolni tudjon..

Skvělý dárek pro fanoušky Marvelu: Květináč ve tvaru Groota

De ha Groot üresen is marad, akkor is szép dísz lesz a tinédzserszobák polcain, de a felnőtt Marvel-kedvelők asztalán is. Nagyon aranyos az arckifejezése.

Skvělý dárek pro fanoušky Marvelu: Květináč ve tvaru Groota

Nem kell attól tartania, hogy a Groot túl sok helyet foglal el. A virágcserép 13,5 cm magas, 9,5 cm széles és a súlya 275 gramm.

Nagyon örülök, hogy ajándékvásárlás céljából felkerestem a Parforint.hu webáruházat. Mint mindig, most is pontosan azt találtam, amire szükségem volt. Rengeteg termék van, így mindenki kedvére válogathat.

LEGNÉPSZERŰBBEK A KATEGÓRIÁBAN: Ajándékok gyerekeknek