Loading...
Ikona košíku A kosara üres 0 0 Ft
Loading
A kosara üres
Vásároljon még  Ft-ért az ingyenes szállításhoz.

A 10 legjobb gyerekjáték 2024-ban

2023-09-03 14:25

Gyerekeknek csak a legjobbat. Szerencsére ma már nem az a helyzet, hogy a legjobb a legdrágább is. Megmutatjuk a tíz legjobb gyerekjáték listáját, amelyek biztosan nagyon boldoggá teszik a kicsiket, Önt pedig nem keverik nagy költségekbe. Fiúknak,  játékautókvonatok, villamosok és építőkészletek, lányoknak pedig  babák és gyöngyök.

Nincs értelme megvenni azt a játékot, ami épp divatos, ha a gyerekeket nem érdekli. Nincs értelme a bézst erőltetni, mert jól kombinálható és fényűzően néz ki a fotókon. Nincs értelme a fáért lobbizni, ha a gyerekeket vonzzák a műanyagok és a flitterek. Engedje el képzeletbeli ötleteit, és szerezze be nekik azt, amire valóban vágynak.

Nejlepší vychytávky pro kutily: Jak vybrat dárek pro chlapa?

Ne féljen az interaktív játékoktól. Az éjszakai égbolt kivetítők és a beszélgetést folytató vagy a körülöttük zajló eseményekre reagáló karakterek ideálisak a gyermekek számára.

Támogatják fejlődésüket, játszanak a fantáziájukkal és megtanítják őket a csapatmunkára. Másrészt nem szabad elhanyagolni a stresszoldó játékokat sem. Sajnos még a gyerekek is gyakran szembesülnek pszichológiailag megterhelő helyzetekkel, így a puha labdák, ,fejtörők vagy csörgős játékok fontos helyet foglalnak el a gyerekszobában.

Interaktív beszélő hörcsög

Néha a gyerekek és a szülők közötti beszélgetés az érzelmekről szól. Így a kis gazemberek megértést keresnek plüssbarátaik között. Az interaktív beszélő hörcsög ideális társ, ha a gyermeknek nincs jó kevde. Aranyos, puha és megértő. Bólint a fejével, és mindent megismétel, amit hall. 3 db AAA elem szükséges a működéshez.

Nejlepší vychytávky pro kutily: Jak vybrat dárek pro chlapa?

A beszélő hörcsög segít a gyerekeknek leküzdeni a nehézségeket. 14 centiméteres, éppen akkora, hogy elférjen a gyermek kezében vagy összebújjon vele. Vihetik kirándulásokra, beszélgethetnek és összebújhatnak éjszaka.

Öntapadós papírtábla krétakészlettel

Három éves koruk körül a gyerekek zsírkrétát és ceruzát vesznek a kezükbe és mindent megjelölnek, ami a kezükbe kerül. Asztal, szekrény, ajtó, ablak és padló. A papírra rajzolás egy idő után unalmassá válik. De az  öntapadós táblafólia egészen más liga, amit a gyerekek nem fognak megunni.

Nejlepší vychytávky pro kutily: Jak vybrat dárek pro chlapa?

A táblát kisebbítheti vagy kivághat szórakoztatóbb formákat, például kört, szívet vagy csillagot. Egy 45 x 200 centiméteres tekercs két nagy darabra osztható.

Ezután ragasszuk fel a falra (fára és üvegre is tapad), és hagyjuk, hogy a gyerekek alkossanak. Van egy öt krétából álló készlet is, így semmi sem akadályozza a szórakozást.

Interaktív beszélő és éneklő kaktusz

Az unalmas játékoknak nincs helyük a gyerekek világában. Talán ezért is élvezik annyira a táncoló kaktusz. Az egyik oldalon egy 30 centis puha játék, másrészt csupa móka és szórakozás. A virágcserépben 3 db AAA elemnek található hely. Abban a pillanatban, hogy bekapcsolja, az interaktív beszélő és éneklő kaktusz egyedülálló táncbemutatót tart.

Nejlepší vychytávky pro kutily: Jak vybrat dárek pro chlapa?

Gyermek játszószőnyeg tenger világa motívummal

A kisgyermekek rendkívül kíváncsiak. Minden mozgás és hang érdekli őket. A  babáknak szánt szőnyeg így tökéletes választás a kicsik számára. Fújja fel a "keretet", és töltse fel vízzel a középső részt. Az összes tengeri lény azonnal mozogni kezd.

Nejlepší vychytávky pro kutily: Jak vybrat dárek pro chlapa?

A baba megpróbálja megragadni őket, így folyamatosan mozog, felismeri a színeket és formákat, és erősíti a hátizmokat.

Az, hogy a gyermekek számára készült szőnyeg BPA-mentes PVC-ből készült, biztonsági zárakkal, ma már alap elvárás.

Hercegnő szoknya LED lámpával

Több méter tüll, egy gumiszalag és máris kész egy  tuti szoknya. A kislányok egy lépést sem bírnak nélküle. Hercegnőknek vagy tündéreknek érzik magukat és a képzeletüknek semmi sem szabhat határt.

 

LEGNÉPSZERŰBBEK A KATEGÓRIÁBAN: Gyerekeknek

De ennek a darabnak van valami különlegessége. A 38-75 centiméteres átmérőjű elasztikus derékrész több méretetnek megfelel, a világoskék szín pedig szinte mindenhez passzol. De a legnagyobb vonzerőt a LED-lámpák jelentik. Ki ne szeretne világítós szoknyát? Mosógépben mosható. Ne felejtse el kivenni az elemeket, és szárítógép helyett napon szárítsa.

Function gyermekerőd építőkészlet

A gyerekek szeretik a kreatív játékokat. Szeretik a kihívásokat és a lehetőséget, hogy felülmúlják önmagukat. Újra és újra. Ezért olyan népszerű a Funstruction erődkészlete. 51 rúd, 36 golyós csatlakozó és egy vitorla. Hagyja, hogy a gyerekek „dolgozzanak” az építkezésen, és meg fog lepődni, mire képesek.

Nejlepší vychytávky pro kutily: Jak vybrat dárek pro chlapa?

Az erőd építéséhez szükséges készlet rengeteg lehetőséget rejt magában. Mit szólna egy barlanghoz, jégkunyhóhoz, istállóhoz, kastélyhoz vagy bunkerhez? De a rudakből és csatlakozókból álló készlet nem csak az  „interaktív fiújátékok" kategóriájába tartozik. A lányok is nagyon jól szórakoznak vele.

Varázslatos repülő tündér

A lányoknak szánt interaktív játékok többnyire a mesék birodalmából származnak. És ez alól a repülő tündér, Ella sem kivétel. Ránézésre is gyönyörű, de a kéz gyengéd mozdulatával még a szárnyait is csapkodni kezdi és lebegni kezd. Csak vigyázzon az akadályokra, a repülő tündér nem tudja egyedül legyőzni őket.

Mesesátor az ágyra

A szülőkkel töltött idő jó, az óvodában töltött idő szintén. De néha a gyerekek egyedül akarnak lenni. Gondolkodni és fantáziálni. Az ágy feletti mesesátor pedig ideális erre. A sátor a biztonság és a magánélet érzetét kelti, a kellemes motívum pedig bevezeti a gyerekeket a varázslat világába.

Nejlepší vychytávky pro kutily: Jak vybrat dárek pro chlapa?

Az össze- és szétszerelés egyszerű, de szülői segítség szükséges. Az ágy eltérő méretei nem jelentenek akadályt, a rudak és műanyag csatoknak köszönhetően az  ágy feletti sátor részben állítható.

Interaktív szamár

A gyerekek szeretik az állatokat. Szeretik a meséket, az állatkerti látogatást, a tó feletti szitakötőket és eső után a csigákat nézni. Így nem csoda, hogy a legtöbb plüssjáték az állatvilágból származik. A kicsiknek szánt interaktív játékok nagyszerű módja annak, hogy a gyerekek beszélgessenek és lehetőséget kapnak, hogy egy kis időre kiszakadjanak a szülői felügyelet alól.

Nejlepší vychytávky pro kutily: Jak vybrat dárek pro chlapa?

Az interaktív beszélő szamár ideális választás. Puha, sétál és szavakat ismétel a gyerek után. Ez a barátság és az összetartozás érzését kelti benne. Csak 3  AAA elem szükséges hozzá.

Lebegő Spinner ball Pro Flynova

Ha modern játékra vágyik, akkor a repülő Flynn spinner a tökéletes választás. Csak egy kézzel kell irányítani. Több tucat trükköt kipróbálhat, az egyszerűtől a bonyolultig. Egyetlen mozdulattal megváltoztathatja a labda útvonalát, vagy versenyt indíthat barátaival.

Nejlepší vychytávky pro kutily: Jak vybrat dárek pro chlapa?

Úgy néz ki, mint egy  repülő UFO drón, de ez egy különleges labda LED-effektusokkal, amibe azonnal beleszeret. És nem csak a bumeráng funkciója miatt.

Röviden, stílusos  interaktív játék lányoknak, fiúknak, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

LEGNÉPSZERŰBBEK A KATEGÓRIÁBAN: Interaktív játékok