Loading...
Ikona košíku A kosara üres 0 0 Ft
Loading
A kosara üres
Vásároljon még  Ft-ért az ingyenes szállításhoz.

A legjobb kütyük és ajándékok kerékpárosoknak

2023-08-06 13:30

A sportnak az élet szerves részét kell képeznie. A kerékpár egy egyszerű módja annak, hogy a rendszeres mozgást akár csak percre is a mozgalmas napokba belecsempésszük. Mehet dolgozni, vásárolni, látogatóba vagy a gyermekért az óvodába. De semmi esetre sem szabad megfeledkezni a biztonságról és a megfelelő felszerelésről.

Nejlepší vychytávky a dárky pro cyklisty
A legjobb kütyük és ajándékok kerékpárosoknak

Felesleges beszélni egy sisakról, ami egy balesetben életet menthet, vagy kesztyűről a kormány kényelmesebb tartásához, mivel ezek a dolgok elengedhetetlenek. De a kerékpárosok kütyüinek arzenálja ezzel nem ér véget. Egy kis extra felszerelés növeli a kerékpározás kényelmet és segít a váratlan helyzetekben. Ha szabadidejében is bringázik és nem csak a munkahelyi vagy egyéb kötelezettségek miatt ül kerékpárra, itt az ideje az újításnak. Ha van a közelében valaki, aki szintén rajong a kerékpározásért, ezek az eredeti ajándékok kerékpárosoknak biztos sikert aratnak. 

Kerékpár lámpa telefontartóval

Ha a többfunkciós eszközök a gyengéi, amelyek több feladatot is képesek ellátni, a  Bikerpro 4 az 1-ben első kerékpáros lámpa az ideális kiegészítő. Az egyik oldalon telefontartó, a másikon pedig kerékpáros lámpa, ami a biztonságos közlekedéshez elengedhetetlen. Sőt kötelező.

Světlo na kolo s držákem na telefon
Kerékpár lámpa telefontartóval

Ez egy apró részletekig kidolgozott eszköz, amely pontosan négy funkcióval van ellátva -  telefontartó, első kerékpárlámpa (LED), csengő és 5000 mAh kapacitású power bank.

Visszapillantó tükör

Míg egy autóban állandó áttekintése van arról, hogy mi történik körülöttünk az úton, ez nem így van a kerékpáron. Meg kell hajolni és fordulni. Ez pedig meglehetősen veszélyes (de szükséges) nagyobb sebességnél vagy nagy forgalomban. Könnyen a kormányra rögzíthető (15-35 mm átmérőjű) kerékpáros visszapillantó tükör a legjobb módja annak, hogy egy kicsit nagyobb biztonságban érezze magát az autók között. Tudni fogja, mi történik a háta mögött. A kerékpáros visszapillantó tükör nyolc centiméter átmérőjű, kerékpározás közben nem akadályoz, ugyanakkor állítható, így nagyobb rálátást biztosít az útra.

Kerékpáros táska (vázra)

Kerékpározáskor általában nincs szükség a dolgok nagy arzenáljára. Csak néhány alapvető dologra van szükség, mint például személyi igazolvány, pénz, kulcsok, telefon, power bank, ragtapasz vagy egy fehérjeszelet. Emiatt nincs értelme egy nagy hátizsákot cipelni. Ideális egy  kerékpártáska vázra. Kompakt méreteinek köszönhetően nem zavar kerékpározás közben. Három tépőzáras rögzítő garantálja az illeszkedést, a vízálló anyag pedig rossz időben is védi a táska tartalmát. A nem feltűnő dizájn, az egyszerű forma és hogy kézben is hordható, csak további előnyök.

Kerékpározás
Böngésszen a kerékpárosoknak szánt legkelendőbb ajándékok és kütyük aktuális kínálatában.

Falra szerelhető kerékpártartó

Nem mindenkinek van háza, és nem minden lakáshoz tartozik olyan hely, ahol tárolhatja kerékpárjait. .A függő fali tartót pincében, garázsban vagy akár lakásban is használhatja. Eredeti ajándék egy kerékpárosnak. Megfelelő teherbírású, minimális helyet foglal, függőleges helyzetének köszönhetően könnyebb szervizelést tesz lehetővé. Csak legyen óvatos, hogy ne szennyezze be a falat. Néhány másodperc alatt a tartóra rögzítheti, de ne felejtsen el egy csík mosható tapétát vagy egy darab szőnyeget a falra ragasztani. A falra szerelhető kerékpártároló számos formában kapható. Lakáson kívüli tárolás esetén viszont nincs értelme jóval drágábban dizájner darabokat vásárolni. A legalacsonyabb árkategóriából származó termékek is megfelelnek az alapvető követelményeknek.

Držák na kolo na zeď
Falra szerelhető kerékpártartó

Zselés huzat kerékpár nyeregre

A hosszabb kerékpározás meglehetősen kényelmetlen. A monoton mozgás és a feszült farizmok a felelősek. A keskeny és kemény nyereg még jobban fokozza a fájdalmat. A megoldás egy speciális, zselés töltetű üléshuzat, amely puhítja az ülést és alkalmazkodik a testnyomáshoz. A legtöbb nyereghez használható (többféle kerékpárhoz is alkalmas), az ára alacsony és a kényelem felbecsülhetetlen. A zselés kerékpárülés megfelelő kényelmet biztosít az egész nap folyamán.

Kerékpáros telefon tartó

Néhány évvel ezelőtt a kerékpárosok kormányán térképállvány volt. Ma már egy kerékpáros telefontartó is bőven elég. A modern technológiának köszönhetően minden információ gyorsan és egyszerűen elérhető, követik a tartózkodási helyét, figyelmeztetnek az emelkedőkre, balesetekre, rossz időjárásra. Abban a pillanatban, amikor elkezd tekerni, fontos, hogy koncentráljon. A tartó alkalmazkodik a telefon méreteihez, csak rögzítse a kormányra és helyezze a mobiltelefont a 4 fogantyú közé. A kerékpárról való leesés esetén véd a sérülések ellen és 360 fokban fordítható.

LED kerékpár küllő lámpa

Az úton ki kell lenni világítva. Klasszikus  lámpa a kormányon és a nyereg alatt kötelező, de a kínálat érthetően sokkal változatosabb. Mindössze 3 AAA elemre és egy csipet készségre van szüksége. Tekerés közben kitűnik a többiek közül, születésnapi ajándéknak is tökéletes egy kerékpáros számára, valamint a LED kerékpár küllő lámpa természetesen növeli a biztonságot is.

LED světlo do výpletu kola
LED kerékpár küllő lámpa

Ajándékok végtelen kínálata kerékpárosoknak

Egy eredeti kerékpáros ajándékkal nem ronthat el semmit. Az, hogy ezek többnyire praktikus darabok, egyáltalán nem baj. Pont ellenkezőleg. A fent említett tippeken kívül kapható sportpalack, ötletes csengő vagy szerszámkészlet, matricák és méltánytalanul elhanyagolt tisztítószerek is.