Loading...
Ikona košíku A kosara üres 0 0 Ft
Loading
A kosara üres
Vásároljon még  Ft-ért az ingyenes szállításhoz.

LED olvasólámpa - nyakra - InnovaGoods

2023-08-02 13:30

Néhány egyszerű és okos dolog nagy szolgálatot tesz még ott is, ahol a legkevésbé számít rá. Ahogy az InnovaGoods intelligens, praktikus, rugalmas nyaklámpája is a Parforintert.hu webáruházból.

Keratinová vlákna na zahuštění řídkých vlasů - Toppik
LED olvasólámpa - a nyakra - InnovaGoods

A lámpát eredetileg sátorozáshoz vásároltam az unokáimmal. Este alig látni valamit és amikor kisgyerekkel kell a mosdóba menni, akkor nagyon jó, ha a kezeink szabadok. A fejlámpa nem felel meg nekem, nyomja a fejemet és nem világítja meg túl jól a lábam alatti területet, ezért választottam ezt a praktikus rugalmas lámpát a nyakamba. A rugalmas pántnak köszönhetően bármilyen helyet megvilágítok - a lábam alatt, előttem és felettem.

A lámpa remekül világít - 3 világítási móddal rendelkezik, mindegyik vége külön vezérelhető, így pontosan úgy tudom szabályozni a fény erősségét, ahogy szükségem van rá. Ha olvasok vagy kimegyek sötétben, mind a 4 LED-et felkapcsolom mindkét végén, ha csak ellenőrizni kell valamit, akkor gyenge fényt kapcsolok.

A lámpa elsősorban a nyakra készült. De a kezem körül, a lábam körül is használom, esetleg egy fára vagy a hátizsák fogantyújára tekerem - annyira rugalmas, hogy minden gond nélkül oda tudom rögzíteni, ahova csak akarom.

Könnyű. Lehajolok és világítok – ennyi az egész. Nagyon praktikus dolog.

Eredetileg csak kempingezéshez szerettem volna a nyaklámpát, de a használata nagyon szuper - annyi szituációban és annyi helyen használtam már, hogy nem szívesen maradnék nélküle. Például a nagymama és a nagypapa nyaralójában - ez egy nagyon régi házikó, ahol csak a házban van villany és a toalett kint található - nagyon jól jön, hogy látom, hova lépek.

Amikor a férjemmel kimegyünk a vízre, természetesen nincs áram a csónakban. Ezzel a lámpával most már kényelmesen tudok olvasni – ez egy gyertyával nem lehetséges.

Nos, ha már az olvasásnál tartunk, a lámpát otthoni olvasáshoz is használom.

Amikor nem akarok másokat zavarni, felkapcsolom a lámpát a nyakamban. A LED-ek kellően megvilágítják az oldalakat, elégedett vagyok.

Utoljára akkor dicsértem ennek a lámpának a praktikusságát, amikor nagy vihar volt nálunk. Természetesen elment az áram. Gyertyafénynél nem sok mindent lehet csinálni. Olvasás közben nem látni, így a lámpa ismét megmentett. Jót olvastam, amíg az elektromos áram vissza nem jött. Ha leveri a biztosítékot, kell valami, ami világít, viszont a kezeire is szüksége van, akkor is nagy segítség ez a lámpa.

Az urak is értékelni fogják a lámpát, ha valamit javítanak és közben mindkét kezükre szükség van. Nagy előnye, hogy a rugalmas pántokat pontosan oda tudják állítani, ahol fényre van szükség.

A lámpa 2 ceruzaelemmel működik. Kellemes anyagból készült, így sehol nem nyom és nem korlátoz semmiben. Vállhossza kb 56 cm.

Zdravé ženské vlasy
2 ceruzaelem LED olvasólámpában

A lámpa mindkét végén 4 fehér LED-del rendelkezik. Ugyanakkor mindegyik vége külön megvilágítható 3 fényintenzitási módban.

Ha gyakran megy sátorozni, mindenképpen próbálja ki ezt a lámpát. Nagyon praktikus. Otthoni olvasáshoz is alkalmas. Vagy bárhova, ahol meg kell világítania valamit, de a kezeire szüksége van. Nagyon szeretem ezt a lámpát, nagyon gyakran használom és nagyon meg vagyok vele elégedve.