Loading...
Ikona košíku A kosara üres 0 0 Ft
Loading
A kosara üres
Vásároljon még  Ft-ért az ingyenes szállításhoz.

Keratin szálak a vékony haj sűrítéséhez Toppik: Vastagabb haj másodpercek alatt

2023-07-25 14:30

Sűrű, fényes és egészséges hajra vágyik? A vékony haj tulajdonosai minden bizonnyal dús frizurát varázsolnának fürtjeikből, azok a férfiak pedig, akik foltokban kopaszodnak, azt mindenképpen szeretnék eltakarni. Hogy lehetséges? A megfelelő étrend mellett mindenképpen érdemes minőségi hajkozmetikumokba fektetni. Egy készítmény, amely megváltoztathatja az életét, az úgynevezett Toppik. Ez azonnali megoldást nyújt a ritkuló hajra.

Mi segít sűrűsíteni a hajat?

Zavarja a ritka haj, és elege van abból, hogy mindig ápolt a frizurája, de néhol kilátszik a fejbőre? Ha dúsabb hajat szeretne, ezekre a dolgokra figyeljen:

  • egészséges és kiegyensúlyozott étrend,
  • helyesen kiválasztott sampon és balzsam,
  • ápoló és tápláló kozmetikai termékek hajra,
  • stressz csökkentése,
  • megfelelő fazonú és hosszúságú haj.

Zdravé ženské vlasy
Egészséges női haj

Kozmetikai hajtermékek, amelyek elősegítik a haj növekedését

Hogyan lehet tájékozódni a hajkozmetikai termékek széles választékában? Olvassa el a leírásokat és a címkéket, és összpontosítson azokra a termékekre, amelyek elősegítik a haj növekedését. Ugyanakkor ne feledkezzen meg a megfelelő ápolásról, és minden hajszárító, hajsütővas vagy vasaló használata előtt vigyen fel hajvédő készítményeket. Ha már abban a korban van, hogy természetes módon ritkulni kezdett a haja, ne aggódjon, az Ön számára is van egy kiváló megoldás, ami nem egy hajturbán, hogy tartósan elrejtse a haját környezete elől.

Toppik a hajra: Mi ez és mikor kell érte nyúlni?

Hallotta már a keratin rostok, vagy a Toppik kifejezést? Mindezek a kifejezések egy olyan terméket takarnak, amely hatékonyan segíti a haj sűrűsítését. A hajdúsítást várakozás nélkül el lehet végezni. Nem hiszi? A természetes keratinszálak segítenek dús frizurát létrehozni, elfedik a kopasz vagy elvékonyodott területeket, és tökéletesen alkalmazkodnak hajszínéhez.

Keratinová vlákna na zahuštění řídkých vlasů - Toppik
Keratinszálak a vékony haj sűrítésére - Toppik

Az urak biztosan örülni fognak, hogy a Toppik használható  szakállra is. Ha a szakálla kezd elvékonyodni, vagy helyenként ritkább, akkor a keratinszálak segítségével ezt korrigálhatja.

Hogyan használjuk a Toppikot hajra

Toppik hair fibers, ahogy a termék neve angolul hangzik, praktikus kiszerelésben kapható, ami egy babapúder csomagolására emlékeztet. Vásárláskor el kell döntenie, hogy melyik színt választja. Minden lehetséges szín megtalálható a kínálatban, így nem kell attól tartania, hogy a hajfestéke színe nem elérhető. A fekete, barna és szőke mellett szürke is kapható. Ennek köszönhetően valóban bármilyen életkorban használhatja a Toppikot.

  1. A Toppik használata előtt kondicionálja a haját a szokásos módon. Alaposan mossa le samponnal, kenje be kondicionálóval, használjon hővédőt a megszokott módon. Nyugodtan használjon hajszárítót, ha pedig frizurát szeretne készíteni, akkor biztosan jól jön a Twistline hajsütővas és hajvasaló, speciális hajsütővas vagy a mágikus hajcsavaró.
  2. Miután elkészítette a kívánt frizurát, és a haj tökéletesen megszáradt, alkalmazza a Toppíkot.
  3. Egyszerűen púderezze be azt a területet, amelyet "sűríteni" szeretne, majd finoman futtassa végig ujjait a hajon, hogy a szálak egyenletesen eloszoljanak a hajban.
  4. Ha szükséges, a Toppik felvitele után finoman átfésülheti a haját, és hajlakkkal rögzítheti.

Stav vlasů před a po aplikaci Toppiku
A haj állapota a Toppik alkalmazása előtt és után

Hogyan működnek a keratin hajvastagító rostok?

Kíváncsi, hogyan működik valójában a Toppik? A termék természetes keratin rostokat tartalmaz, amelyek a haj építőanyagai. Mivel statikus elektromossággal vannak feltöltve, könnyen tapadnak a hajhoz, a frizurája természetes lesz, és senki nem fogja észrevenni a termék használatát.

Ha ritka hajat szeretne sűrűsíteni, de semmi sem segít, próbálja ki a keratinszálakat. A Toppik segít elfedni a kopasz foltokat a hajban, és a frizurája teljesen tökéletes lesz. Azt fogja tapasztalni, hogy ha a haja dúsabbnak tűnik, a fejbőr nem látszik ki, és az önbizalma is megnő.