Loading...
Ikona košíku A kosara üres 0 0 Ft
Loading
A kosara üres
Vásároljon még  Ft-ért az ingyenes szállításhoz.

A legjobb autótartozékok 2024

2023-06-07 12:00

Számos nagyszerű autótartozék létezik, amelyek nem csak a sofőröknek, hanem az utasoknak is tetszeni fognak. Ez egy praktikus felszerelés, amely kellemesebbé teszi a vezetést és növeli a kényelmet a jármű belsejében. Fedezze fel a különböző lehetőségeket, és tegye boldoggá magát vagy valaki mást, ezek a kütyük tökéletesek ajándéknak is férfiak számára.

1. Autós kamera

Különféle helyzetekkel találkozunk az utakon, és egyes sofőrök vezetése veszélyes lehet. Érdemes tehát minden esetre  autókamerát vásárolni. Ez fontos bizonyítékot szolgáltat egy közlekedési baleset esetén. A viták és a biztosítás így könnyebben rendezhető. Ráadásul ez a kis eszköz lopás elleni védelemként is szolgálhat. Végül, de nem utolsósorban, a fényképezőgép segítségével vezetés közben is megörökítheti a szép pillanatokat – legyen szó egy gyönyörű természeti tájról vagy szokatlan eseményekről.

Különféle készülékek állnak rendelkezésre:

  • Klasszikus egy kisméretű kamera kijelzővel, amely rögzíti az autó előtti eseményeket.
  • A második lehetőség egy kijelző nélküli autókamera, amelynek előnye a kis méret.
  • Ezen kívül dupla kamerás is kapható, amely rögzíti az autó előtti és mögötti teret, és részben a belső teret is.

Kiváló választás a Full HD autós kamera, amely minőségi felvételt biztosít

Autós kamera
Autós kamera

2. Mobiltelefon tartó

Az autós kiegészítők közé tartozik a mobiltelefon tartó is, ami nem hiányozhat az autóból. Nagyon népszerűek a szellőzőrácsra rögzíthető tartók. Egy ilyen autós kiegészítő vezeték nélküli töltőként is szolgálhat, így 2 az 1-ben megoldás. Ez a tartozék azonban az autó más részeire is rögzíthető. Sofőrként értékelni fogja a mobiltelefontartót kormányra, amellyel mindig a szeme előtt lesz a kijelző.

Emellett azonban más autós kiegészítőket is kaphatók, amelyeket értékelni fognak az utastársak is. A többfunkciós telefontartó fejtámlára tökéletes választás - egyszerűen belehelyezheti a mobiltelefonját, és lejátszhat például egy videót utastársainak. A gyerekek ezt különösen szeretni fogják. Az unalom az úton már nem fenyeget, mert a mesenézés biztosítja számukra a szükséges szórakozást a hosszú utakon. Van egy iPad tartó is hasznos lehet, ami ugyanúgy használható, de nagyobb méretének köszönhetően tabletet is elfér benne.

3. Szemüveg vezetéshez

A kormány mögötti kényelem nagyon fontos. Ha férfiaknak keres autós ajándékot, választhat szemüveget vezetéshez. Ez nem klasszikus napszemüveg. Nappali és éjszakai változatban is kaphatók.

  1. A nappali szemüveg segít megbirkózni a kellemetlen napsugarakkal.
  2. A szemüveg éjszakai változata segít a szembejövő járművek elvakítása ellen.

Egy másik lehetőség a polarizált napszemüveg, amely tiszta látást biztosít jelentős sötétedés nélkül, miközben védi a szemet a naptól.

Ha dioptriás szemüveget visel, szemüvegre csíptethető lencse is kapható. Könnyen rögzíthető, sötétben vagy más módon csökkentett látási viszonyok között is jelentős javulás tapasztalható. És természetesen nem hiányozhat a napszemüvegtartó sem az autóból – soha többé nem kell az autóban keresgélnie a szemüvegét, és nem kell attól tartania, hogy megkarcolódik.

A legjobb autótartozékok 2023
A szemüveg gyakran jól jön az autóban

4. Ülésfűtés

A hosszú autós utak elég kellemetlenek lehetnek. A fűtött párnának köszönhetően fagyos napokon is könnyedén növelheti a vezetési kényelmet. Amellett, hogy kellemesen meleg, masszázst is kínál - a japán shiatsu technika alapelveit alkalmazza. A test különböző részeire gyakorolt ​​nyomással még az autóban is ellazulhat.

Ülésfűtés
Ülésfűtés Shiatsu

5. Praktikus rendszerező

Akár egyedül, akár családjával utazik, jól jön egy rendszerező az autóba. Ezzel nagyon egyszerűen rendet tarthat az autóban. Ugyanakkor különféle változatokat kaphatók. Különösen a gyerekek fogják értékelni a háttámla rendszerezőjét - az üléshez rögzíthető, és minden, amire szükségük van, mindig kéznél lesz.

Egy másik praktikus autótartozék a csomagtartó rendszerező. Nemcsak hogy mindent áttekinthetően tárolhat, de megakadályozza a dolgok mozgását vezetés közben. A sok zseb elegendő helyet biztosít mindennek.

Praktikus rendszerező
Rendszerező autóba

6. Matrac autóba

Ha hosszú útra készül, fontos, hogy sokat pihenjen. Autómatraccal bármikor és bárhol aludhat. Kényelmes helyet biztosít, így egy hosszú utazás közben is pihenhet. De természetesen kempingezésre, fesztiválokra és hasonló rendezvényekre is használható. Ezzel a matraccal az autóban is kényelmes lehet aludni.

A legjobb autótartozékok 2023
Pihenés az autóban

7. Ételmelegítő doboz

Utazáskor természetesen az étel sem hiányozhat. Hogy el tudjon fogyasztani egy finom ebédet, érdemes egy melegítődobozt vinni az útra. Különböző változatokban kapható, amelyek a tápellátás módjában különböznek egymástól.

  1. Az egyik lehetőség az ételmelegítő szivargyújtós tápellátással – az szivargyújtóból származó 12 V elegendő az ételek melegítéséhez.
  2. A második lehetőség az ételmelegítő 220 V tápellátással, de ez utazás közben nem annyira praktikus.
  3. A legjobb választás ezért egy univerzális ételmelegítő, amely konnektorról vagy autós szivargyújtóról táplálható - az aktuális helyzetnek és igényeknek megfelelően választhat

8. Ülőpárna

Az ülésmagasító nem csak gyerekeknek lehet autótartozék. Vannak lehetőségek felnőttek számára is. Elsősorban a kényelemről a fontos az utazás során. A speciális párnát úgy tervezték, hogy elnyeli a nyomást és megtámassza a gerincet. A méhsejt kialakítás a jobb légáramlást teszi lehetővé. Bármilyen helyzetben kényelmes lesz az ülés.

Ülőpárna
Ülőpárna

9. Pléd kutyáknak

Ha van házi kedvence, érdemes kutya plédet venni az autóba. Ez egy egyszerű huzat, amely megvédi a jármű üléseit a szennyeződéstől, szőrtől és hasonlóktól. Ráadásul maguknak az állatoknak is nagyobb kényelmet biztosít. Használata nagyon egyszerű - csak rögzítse a hevedereket az ülésekhez. Bármikor leveheti és kimoshatja, ha szükséges.

10. Karceltávolító autójavító toll

Egyszerűen elkerülhetetlenek a karcolásokat, akár az Ön hibája, akár valaki másé. Minden autón időnként előfordul egy kis karcolás. Ha nem igazán mély karcolásról van szó, könnyen megszabadulhat ettől a problémától. Csak be kell szereznie egy karceltávolító autójavító tollat. A tollban lévő anyag egyszerűen befedi a karcolást, így az láthatatlan lesz.

Karceltávolító autójavító toll
Karceltávolító autójavító toll

Az autóval való utazás tökéletes lehet, ha beszerzi ezeket az autós kütyüket. Különféle autótartozékok kaphatók, amelyek praktikusak, de elsősorban a kényelmet növelik. Így bárhová megy, egyedül vagy a családdal, zavartalan utazásban lehet része.