Loading...
Ikona košíku A kosara üres 0 0 Ft
Loading
A kosara üres
Vásároljon még  Ft-ért az ingyenes szállításhoz.

Vélemény: Hidratáló zokni

2023-06-11 11:00

Nem csak azért várom a tavaszt, mert körülöttem minden virágzik és gyönyörű illatú, hanem főleg azért, mert végre levehetem a téli bakancsomat és felvehetem a papucsot. Nagyon szeretek papucsot hordani. Jobban szeretem őket, mint a szandálokat, bár azok között is vannak jó kis darabok. Egyszóval szeretem a légies és bő cipőket.

Ennek a cipőviselésnek is megvannak a maga feltételei, és ezek közé tartozik az is, hogy jobban vigyázzunk a lábunkra és főleg a sarkunkra - hogy a lábunk papucsban is jól nézzen ki.

A láb a test második legterheltebb szerve a szív után. Gyakran látható rajtuk, ha nem ápoljuk őket megfelelően.

Nem mindig van lehetőségünk pedikűröshöz járni. Néha egyszerűen nem érünk rá, máskor pedig a pedikűrös elfoglalt. A berepedezett sarok nem mutat jól nyitott cipőben. Ezen túlmenően, ha a sarka nagyon száraz és elkezd repedni - ez nagy probléma. Nagyon fáj. Ha nem tud pedikűröshöz menni, akkor a Parforintert.hu webáruházból ajánlom a  Relocks  hidratáló zoknit gélpárnákkal.

Vélemény: Hidratáló zokni
Hidratáló zokni (Forrás: Parforintert.hu)

Ezek a zoknik sokkal szebbé varázsolják a sarkát, és újrafelhasználhatók, moshatók. Pénzt is spórolhat, mert a pedikűrösnél való látogatások közötti idő hosszabb lesz.

A zoknit úgy tervezték, hogy puhítsa és hidratálja a száraz és repedezett sarkakat. Ezek a kis gélpárnák E-vitamint és növényi olajok keverékét (jojoba, olíva, rózsa és szőlő) tartalmazzák, és ezek a kis párnák puhítják és hidratálják a bőrt.

Vélemény: Hidratáló zokni
Hidratáló zokni (Forrás: Parforintert.hu)

A zokni elasztikus és rugalmas anyagból készült, így kényelmes és minden lábra alkalmas. A zokni valójában csak a sarok részen van - a lábujjai szabadok, és ez kellemes. Főleg nyáron.

A zoknit éjszaka hordom, vagy amikor napközben sokáig otthon vagyok. Körülbelül két hét viselése után a sarkaim sokkal kevésbé érdesek, és megszűntek repedezni.

A zokni újrahasználható – kézzel is mosható meleg víz alatt. Az anyagnak és a szabásnak köszönhetően a láb nem izzad bennük, és nincs kellemetlen szag sem. Ön csak alszik, és a gél táplálja a sarkait. Néha, amikor a sarkaim nagyon szárazak voltak az elején, enyhén bekentem olajjal, mielőtt felvettem a zoknit. De idővel rájöttem, hogy erre nincs szükség.

Vélemény: Hidratáló zokni
Hidratáló zokni (Forrás: Parforintert.hu)

Nagyon örülök ennek a zselés zokninak. Nem drága, és a hatás körülbelül két hét rendszeres éjszakai viselet után észrevehető.

Ezek a hidratáló zoknik tulajdonságai:

  • anyaga: 80% pamut és 20% spandex
  • rugalmas és alkalmazkodó
  • légáteresztő
  • nyitott lábfej
  • a hidratáló zokni sarkai gélt (98%) és növényi olajokat (2%) tartalmaznak
  • puhítja a száraz és repedezett sarkakat
  • ajánlott otthon vagy alvás közben használni
  • többször is használható
  • könnyen tisztítható
  • hozzávetőleges méretek: 9,5 x 16 x 1 cm

Ha más problémája is van a lábaival, a Parforintert.hu webáruházban talál egyéb lábápolási eszközöket, amelyek megszabadítsák a problémáktól és a fájdalomtól. Rengeteg termékük van a lábra - lábpárna, lábujjleválasztó, lábujjrögzítő, esetleg szilikon sarokvédő.

A cikket kedves vásárlónk, Jana írta Önnek.