Loading...
Ikona košíku A kosara üres 0 0 Ft
Loading
A kosara üres
Vásároljon még  Ft-ért az ingyenes szállításhoz.

A legjobb kütyük kertészkedéshez és grillezéshez

2023-03-10 11:56

Számtalan kerti eszköz és érdekes kütyü létezik. Akár lámpákat, akár grillezőeszközöket, akár öntözést keres, több száz termék közül válogathat. Ezért a legjobbakat hoztunk most el Önnek, amelyek nem hiányozhatnak egyetlen kertből sem.

Az 5 legjobb kerti kütyü

Kiválasztottuk Önnek az 5 legjobb terméket a kertbe, amelyek megkönnyítik munkáját, időt takarítanak meg, öntözés esetén talán még pénzt is megtakarítanak a kertjét öntöző víz egyszerű szabályozásának köszönhetően.

Olló vágáshoz és oltáshoz

Az oltóollót mindenki számára ajánljuk, aki gyorsan elő akarja készíteni az oltványokat, ami biztosítja a gyümölcsfák minőségi termését. 3 különböző alakú pengét tartalmaz, kezdőknek is alkalmas és biztosítják az oltványok tökéletes illeszkedését

Olló vágáshoz és oltáshoz

SPINOUT gyomirtó

Ezzel a könnyű és praktikus gyomirtóval gyorsan és egyszerűen távolíthatja el a nem kívánt gyomokat. Lehetővé teszi, hogy állva húzza ki a gyomnövényt anélkül, hogy le kellene hajolnia, csak szúrja meg a gazt, fordítsa el az ergonomikus fogantyút és húzza, a beépített rugós mechanizmus ezután egy gombnyomásra eltávolítja a nem kívánt gyomokat.

SPINOUT gyomirtó

Napelemes kerti LED lámpák

A tökéletes kerti lámpák, amelyek segítenek megtalálni az utat az ajtóhoz, a grillhez vagy bárhová, ahol szükség van rájuk sötétben. A lámpákat napfény táplálja, így nappal töltődnek, éjszaka világítanak. Automatikusan világítanak egy érzékelőn keresztül, amely sötétedéskor magától beindul. Nincs szükségük kábelre, ezért alkalmasak olyan helyekre, ahol nincs áramellátás.
Napelemes kerti LED lámpák

Napelemes kerti szökőkút

Tegye tökéletessé kertjét ezzel a parádés szökőkúttal, amelyet napenergia működtet! Számos lehetőség van, hogy hogyan tudja a kertjébe komponálni. A víz spriccelését többféle módon állíthatja be és semmiről sem kell gondoskodnia, mert automatikusan bekapcsol, ha napfény éri!

Napelemes kerti szökőkút

Párafüggöny

A forró nyári napokon kényeztesse magát a kertben, teraszon vagy erkélyen. A készlet 15 fúvókát tartalmaz egy tömlőn, amely vízhez csatlakoztatva finom párafüggönyt hoz létre. Növények öntözésére is alkalmas. A tömlő kb. 15 méter hosszú.

Párafüggöny

Az 5 legjobb grillezéshez használható kütyü

A legtöbb magyar háztartás kedvenc hobbija a grillezés. Miért ne könnyíthetnénk meg egy kicsit a munkát? Hogy igazán élvezhessük a grillezett húsokat és zöldségeket, 5 kütyüt mutatunk, amelyek minden grillezést még élvezetesebbé tesznek.

Húspuhító pác befecskendezővel

Ha igazi ínyenc, ez önnek való. Ezzel a húspuhítóval a hús szaftosabb és finomabb lesz. Ezt a 30 rozsdamentes acél tűnek köszönhetően éri el, amelyek behatolnak a húsba. Ez a hő egyenletes behatolását okozza a húsba, ennek köszönhetően érheti el a legjobb ínyenc eredményeket. Ezen felül tartozik hozzá egy tartály, ahová a pácot teheti, és így következetesen ízesítheti a húst.

Az 5 legjobb grillezéshez használható kütyü

Teflon alátét grillezéshez és sütéshez

Bármilyen típusú élelmiszerhez alkalmas - hús, hal, zöldség. Az étel nem ég oda, puha, szaftos és ízletes marad. A sütőlap közvetlenül a rácsra illeszkedik, így nem esik le róla az étel. Gond nélkül tisztítható, valamint bármilyen méretű és alakú grillsütőre rátehető.

Teflon alátét grillezéshez és sütéshez

Bőrönd grillező eszközökkel

Hívja meg a barátait grillezésre és profiként készítse el a legjobb grillételeket az új InnovaGoods Home Garden barbecue bőrönddel. ovaGoods Home Garden grilltoknak köszönhetően. Praktikus készlet, amelyben mindent megtalál, amire szüksége van egy nagyszerű családi grillezés elkészítéséhez.

Bőrönd grillező eszközökkel

Hordozható, összecsukható faszén grill

Nagyon praktikus és könnyen használható faszén asztali grill, amit bárhová magával vihet, ahol szüksége van rá! A grillen szellőzőnyílások, védőrács és fogantyú található a könnyű hordozhatóság érdekében. A rács kivehető, így bármikor hozzáadhat szenet, amikor szüksége van rá. Ez a vasból készült grill robusztus, ugyanakkor kis helyet foglal, és könnyen összecsukható.

Hordozható, összecsukható faszén grill

Sosket rács kolbász grillezéséhez

Eredeti dizájnú InnovaGoods rács kolbász grillezésére. A rács tapadásmentes, megkönnyíti és hatékonyabbá teszi az ételkészítést és a rács karbantartását. Ergonomikus fa fogantyúval rendelkezik a biztonságos fogás érdekében, égési sérülések veszélye nélkül. Biztonsági gyűrűvel rendelkezik, hogy a kolbászok ne borulhassanak ki. Különféle grillsütőkhöz használható, de közvetlen tűzön soha.

Sosket rács kolbász grillezéséhez

Grillezni az erkélyen is lehet

Ha úgy gondolja, hogy a grillezés csak a kertben lehetséges, van megoldás. Saját tapasztalatom van egy tetőtéri lakásról Brno központjában, ahol természetesen nem volt kert. De volt egy kis erkély, 2 x 4 méter, ahol nyáron minden szombaton kis grillezést tartottunk, néha 12-en gyűltünk össze. Fontos megemlíteni, hogy az erkélyen csak a legfelső emeleteken javasoljuk a grillezést, hogy ne zavarja a szomszédokat.

Mindjárt itt a grillszezon, készüljön fel rá, hogy a tavasz első napján beindíthassa a grillsütőt!