Loading...
Ikona košíku A kosara üres 0 0 Ft
Loading
A kosara üres
Vásároljon még  Ft-ért az ingyenes szállításhoz.

Mágikus Sakura fa - neveljen díszfát

2023-03-03 11:12

A sakurák a tavasz jelképei, kicsi koromban csak könyvekből ismertem őket és sokáig vágytam egy kis sakurára. Ma olyan városban élek, ahol szinte minden évben ültetnek sakurafát, így mindig várom a tavaszt, amikor virágoznak és piknikezhetek alattuk.

A sakura virágai gyönyörű rózsaszínűek és virágzási időszakban a fát eborítják. Nagyon boldog vagyok, hogy rátaláltam erre a varázslatos sakurára, amit otthon is megtermeszthetek és csodálhatok az igazi sakura virágzásáig.

A mágikus sakura egy kis dekoráció, amely gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt örömet okoz.

Használati útmutató

Csak ki kell venni a fát a csomagból, össze kell szerelni, meglocsolni varázsvízzel és várni kell 5-6 órát, mire kivirágzik. Az apró virágok két óra elteltével kezdenek megjelenni, de érdemes megvárni, amíg a fa teljesen kivirágzik, mielőtt elkezdené a fényképezést.

A fa fokozatos virágzása valóban látványos és a gyerekek imádják. Be kell vallanom, hogy én is gyakran jártam megnézni, keresve, milyen új virág jelent meg.

A dekoráció egy kis tálkából áll, amelyre kemény papírból készült fát helyezünk, és a zacskóból a "varázs" oldatot a tálba öntjük. Ezt követően már csak meg kell várni, hogy a fa virágozni kezdjen.

Sakura a tökéletes ajándék

Néha jólesik egy kis díszítéssel megörvendeztetni magunkat. Mint ez a szokatlan kis varázslatos sakura. Virágaival mosolyt varázsol az arcokra és örömet a szívekbe.

A Sakura ideális kis ajándék lehet gyermekeinek, unokáinak vagy esetleg partnerének, akivel együtt figyelheti meg, hogyan virágzik a gyönyörű