Loading...
Ikona košíku A kosara üres 0 0 Ft
Loading
A kosara üres
Vásároljon még  Ft-ért az ingyenes szállításhoz.

Csillag kivetítős ébresztőóra - tökéletes segítség az ébredéshez

2023-03-03 11:11

Lassan vége a télnek, de mégis sokan, főleg a gyerekek fáradtak reggelente. Legfőképp, ha egész nap borongós az idő. Ráadásul az unokám most érte el azt a kort, hogy esténként nem akar lefeküdni és a reggeli ébresztés szinte lehetetlen feladat.

Hogy kicsit könnyebb legyen neki a reggeli ébredés és az esti elalvás, vettem neki egy vetítős ébresztőórát. És működik!

Az ébresztőóra használata nagyon egyszerű, a kijelző mellett mindkét oldalán 3-3 gomb található, a háttérvilágítású kijelzőnek köszönhetően pedig jól láthatóak a gombok. A gombok jobb oldala elsősorban a zene és az ébresztőóra hangjának beállítására szolgál. Az ébresztőóra 10 dallamot játszik, amelyek kellemesebbé teszik a mindennapi ébredést.

Az ébresztőóra funkciói és háttérvilágítása

A kijelző színes háttérvilágítással rendelkezik és egy gombnyomással egyszerűen kiválaszthatja a színt. A kijelző mindig csak egy pillanatig világít, majd magától kikapcsol, így kíméli az akkumulátort.

A bal oldalon az idő és a dátum beállítására, valamint az ébresztőóra vezérlésére szolgáló gombok találhatók. Ha megnyomja a jobb oldalán található gombot, a zene mellett elindul a csillagok színes vetítése. A csillagos égbolt színes és nagyon megnyugtató látvány.

A vetítés három színű, de a gombbal csak egy színt választhat ki, amelyet ki szeretne vetíteni. Engem leginkább a kék csillagos ég nyugtat meg. Bevallom, nem csak az unokám, hanem én is szeretem időnként nézegetni a csillagokat. Ki is kapcsolhatja ugyanazzal a gombbal, amellyel bekapcsolja a vetítést.

Elemek és ébresztőóra

3 db AAA  elemmel működik az ébresztőóra. Már két hónapja van nálam ez a kis csoda és még nem kellett elemet cserélnem, így nagyon gazdaságos és nem kell gyakran elemvásárlással foglalkozni.

Az ébresztőóra nagyon boldoggá tette az unokámat és minket is. Este lefekvés előtt beállítjuk az ébresztőórát csillagvetítéssel és beszélgetünk egy kicsit. Aztán zenélünk és a zene hangjával, csillagok vetítésével a gyerek könnyedén elalszik. És mivel saját világító ébresztőórája van, sokkal könnyebben ébred reggel. Nálunk tökéletesen működik.

  • az ébresztőóra színes csillagokat vetít
  • 10 beállított dallam közül választhat csengőhangot
  • háttérvilágítású LED kijelzővel rendelkezik
  • tápellátás: 3 x 1,5 V AAA elem
  • méretek: 102 x 98 x 80 mm
  • szundi funkcióval rendelkezik, amely leállítja a csengetést
  • konyhai időzítőként is használható

Tehát ha vannak otthon iskolások, akik nem akarnak este lefeküdni és reggel felkelni, próbálja ki  ezt csillag kivetítős ébresztőórát - én nagyon elégedett vagyok vele.