Loading...
Ikona košíku A kosara üres 0 0 Ft
Loading
A kosara üres
Vásároljon még  Ft-ért az ingyenes szállításhoz.

Funstruction erődépítő készlet - ideális ajándék gyerekeknek

2022-11-28 14:45

Mindannyian emlékszünk, milyen szórakoztató volt takarókból és matracokból bunkert építeni, a Funstruction erődkészlet ugyanazt, talán még jobb élményt kínál a gyerekeknek.

A gyerekek egyszerűen imádják, ha egy saját maguk által épített kastélyban, erődben vagy sátorban játszhatnak. Olyan ez, mint a kis világuk tele játékokkal. Ezért is örültem nagyon, amikor az e-shopon felfedeztem egy készletet, aminek köszönhetően a gyerekek megépíthetik saját kis erődítményüket.

Funstruction erődépítő készlet

Gyerek építőkészlet

a Funstruction gyermekerőd könnyűvé teszi bármilyen építmény felépítését. Csak a gyerekek fantáziáján múlik. Építhetnek bármit, várat, jégkunyhót, kalózhajót, barlangot, hercegnőnek és hercegnek várat, házat, de akár rakétát is.

Ez az építőkészlet fejleszti a gyerekek kreativitását és fantáziáját. A legjobb épületek általában akkor épülnek fel, ha több gyerek van együtt, de akár egy gyerek is könnyedén tud játszani a készlettel. Ez a készlet fő előnye. A készlet 51 pálcát, 36 különböző színű golyót és egy vékony, könnyű ponyvát tartalmaz.

Funstruction erődépítő készlet

Ebből a készletből tényleg bárki tud házat építeni. Az elv meglehetősen egyszerű. A világos színű műanyag golyóba lyukak vannak vágva. Ezekbe a lyukakba a gyerekek műanyag pálcákat szúrnak (hosszabb és erősebb műanyag szívószálaknak tűnnek). A golyókon lévő eltérően elhelyezett lyukaknak köszönhetően a gyerekek bármilyen irányba elhelyezhetik a pálcákat.

A készlet 51 pálcát, 36 különböző színű golyót és egy vékony, könnyű ponyvát tartalmaz.

A készlet 3 éves kortól ajánlott, de szerintem a kicsit nagyobb gyerekeknek nagyobb móka lesz vele a játék, a kicsiknek szükségük lesz segítségre, mert nekik még nincs olyan jó fantáziájuk. A nagyobb gyerekeknél viszont nagyon meg fog lepődni, hogy milyen dolgokat tudnak kitalálni, megépíteni.

Amikor a gyerekek befejezték a játékot, a rakodás gyors és egyszerű. A pálcákat ugyanolyan könnyű behelyezni a labdába, mint eltávolítani. Tehát csak kivesszük a pálcákat, visszatesszük a dobozba a golyókkal együtt és már rend is van.