Loading...
Ikona košíku A kosara üres 0 0 Ft
Loading
A kosara üres
Vásároljon még  Ft-ért az ingyenes szállításhoz.

Karácsony 2022 – A csomagküldő 5 napra csökkenti a tárolási időt

2022-11-02 17:49

Kedves vásárlóink,

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2022 november 1. és december 20. között a csomagküldő átvevőhelyeken a tárolási idő 5 naptári napra csökken az eredeti 7 napról. A meghosszabbítás a átvevőhelyen legfeljebb további két nappal lehetséges.

Miért rövidíti le a Csomagküldő a küldemények tárolási idejét?

A rövidebb raktározási idő elsősorban a karácsonyi szezonban a gyorsabb küldeménykezelés miatt kerül bevezetésre. Ezúton kérjük, hogy éljen a lehetőséggel és küldeményét a lehető legrövidebb időn belül vegy át, hogy az átvevőhelyeken legyen elegendő szabad hely a Jézuska csomagjainak.

Mennyi ideig vár Önre a küldemény a csomagküldő átvevőhelyen? Példa:

November 4-én feladott küldemény, november 7-én az átvevőhelyre érkezett (az átvétel napja nem számít bele a tárolási időbe):

a) Az átvevőhely hétfőtől péntekig tart nyitva: a küldemény tárolási ideje 11.14. -ig, 11.16. -ig meghosszabbítható.

b) Az átvevőhely hétfőtől szombatig tart nyitva: a küldemény tárolási ideje 11.12. -ig tart, meghosszabbítható 11.15. -ig.

c) Az átvevőhely hétfőtől vasárnapig tart nyitva: a küldemény tárolási ideje 11.12. -ig tart, meghosszabbítható 11.14. -ig.

Meghosszabbítható a küldemény tárolási ideje a csomagküldő átvevőhelyen?

A meghosszabbítás legfeljebb további 2 naptári nappal lehetséges. A határidő lejárta után a küldemények visszakerülnek a feladóhoz.

Mennyi ideig vár Önre a küldemény a Z-BOX-ban?

A küldemény átvételére 2 naptári nap áll rendelkezésére. A meghosszabbítás legfeljebb 1 nappal lehetséges, összesen 3 naptári napra. A határidő lejárta után a küldeményeket visszaküldik.