Loading...
Ikona košíku A kosara üres 0 0 Ft
Loading
A kosara üres
Vásároljon még  Ft-ért az ingyenes szállításhoz.

TERMÉK ÉRTÉKELÉS - ARTICLEAN összecsukható felmosó

2022-10-13 12:22

Ma egy nagyszerű és praktikus eszközt szeretnék bemutatni Önöknek, ez az Articlean összecsukható felmosó. Valójában egy felmosóról van szó, amely levehető fogantyúval rendelkezik. A felmosó legfőbb előnye a könnyűsége és a praktikus mérete, aminek köszönhetően otthona minden szegletébe sikerül eljutni. Le vagyok nyűgözve. Egy felmosóval minden nehezen elérhető helyet elérek bútor alatt és között egyaránt.

Főleg nyáron, mikor szinte folyamatosan nyitva vannak az ablakok, külső por és kosz kerül a lakásba. Takarítás során el kell mozdítani az ülőt és az összes bútort, mert sem a klasszikus seprű, sem a porszívó nem fér be alájuk. Az Anticlean felmosóval ez már a múlté, mert tényleg mindenhova eljutok vele.

Ultrakönnyű felmosó és portörlő

Az ultravékony felmosónak köszönhetően most könnyedén benyúlhatok az ülő alá és feltörölhetem a port és egyébb szennyeződéseket anélkül, hogy el kellene tolnom a helyéről. Sok időt és erőfeszítést takarít meg.

Vannak porallergiás gyerekeim, unokáim, ezért nagyon alaposan kell takarítanom. A kanapé alatti és a bútorok közötti por most pillanatok alatt eltávolítható. Ráadásul időnként bemegy a kanapé alá egy-egy játékautó vagy építőkocka és a felmosó segítségével már nem kell térdre ereszkednem, hogy a játékot ki tudjam venni a kanapé alól. Elég benyúlni a felmosóval és a játék kint is van.

Egy felmosóval a szekrényt és a magasan lévő helyeket is elérheti. Például a pókok valamiért soha nem a szoba alsó részében szövik a hálójukat, ahol könnyen letörölhetjük vagy felporszívózhatjuk. A szobák felső sarkaiba költöznek, de nálam már nem járnak szerencsével. Ezzel a felmosóval gyakorlatilag bárhová és könnyen eljuthatok. Használat után egyszerűen leveszem a puha huzatot, kimosom a mosdóban és a felmosó már kész is a következő használatra.

Nagyon boldoggá tett ez az eszköz, ez egy olyan praktikus termék, ami megkönnyíti a mindennapokat.

A cikket kedves vásárlónk Jana írta számunkra