Loading...
Ikona košíku A kosara üres 0 0 Ft
Loading
A kosara üres
Vásároljon még  Ft-ért az ingyenes szállításhoz.

Interaktív éneklő elefántok - termék értékelés

2022-09-19 11:32

Ma az éneklő plüss elefántokat szeretném bemutatni Önöknek, akiket a gyerekek imádni fognak, mert mindenki szereti az elefántokat. A bölcsességet, a hűséget, az örömöt szimbolizálják és a boldogság szimbólumaként tekintünk rájuk. A bébi elefántok aranyosak, játékosak, a felnőttek és a gyerekek egyaránt szeretik őket.

Éppen ezért ma olyan játékos kis elefántokat szeretnék bemutatni Önöknek, akiket a fiúk és a lányok is imádni fognak. A játék inkább kisebb gyermekek számára ajánlott. Eredetileg azt akartam írni, hogy inkább kislányoknak való játék, de amikor a fiú unoka meglátta az elefántot, azóta elválaszthatatlanok. Szóval javítom önmagamat – kisfiúk számára is tökéletes választás.

Az elefánt kellemes tapintású

Szuper, hogy az elefánt két színkombinációban kapható, lágy pasztellrózsaszín és lágy pasztellkék füllel és manccsal. Ezáltal lányoknak és fiúknak egyaránt alkalmas.

Ez az elefánt tökéletes alvótársnak is, hiszen plüssből készült. Ez az a fajta játék, ami simogatásra, bújásra csábít, mert minden érintés nagyon kellemes.

Az elefánt 30,5 cm magas, könnyű, ezért nagyon kicsi gyerekek is tudnak játszani vele.

Hogy még szórakoztatóbbá tegye a játékot a gyerekek számára, ez az elefántbébi tud beszélni, énekelni és el tud bújni, azaz a fülével eltakarja a szemét. A fülek az elefánt által énekelt dal ritmusára mozognak.

Éneklő bébi elefánt funkciói

Csak nyomja meg a „Play” feliratú alsó mancsot és az elefánt beszélni és nevetni kezd, nyomja meg az „Sing” feliratú mancsot, és az elefánt énekelni fog.

Különösen a kisgyermekek szeretik a bújócskát, biztos vagyok benne, hogy ezzel Ön is egyet ért. A gyerek a szeme elé teszi a kezét, és megkérdezi: Hol vagyok? És az elefánt pontosan ezen az elven játszik a gyerekkel. Velünk, felnőttekkel ellentétben ez az elefánt nagyon sokáig tud bújócskázni. Nem fog belefáradni – legalábbis amíg az elemek ki nem merülnek (3 AA elemmel működik), vagy amíg ki nem kapcsolja. De nem kell aggódnia, egy idő után a hang kikapcsol és a következő ismétléshez a gyermeknek többször kell megnyomnia a lábát, így a gyerekek fejlesztik fiinommotorikus képességüket. 

Ha további hasonló játékot keres, látogassa meg az Interaktív játékok kategóriát.

Ha a gyermek megnyomja az „Sing” mancsot, az elefánt egy aranyos dalt énekel és ütemre mozgatja a fülét. A dal befejezése után automatikusan kikapcsol és a gyermeknek ismét meg kell nyomnia a mancsát a következő dalhoz.

Ahogy már említettem, 3db ceruza elemmel működik (nem tartozék). Ha kisgyermekeknek szánja a játékot, akkor sem kell attól tartania, hogy hozzájutnak az elemekhez – az elemek helye egy kis csavarral biztonságosan rögzítve van.

A játék biztonságos. Nincsenek rajta olyan részek, amelyek veszélyeztethetnék a gyermeket. Még a fűzőlyukak is el vannak varrva, így a gyerek nem tudja szétszedni őket. Ha van otthon kisgyermek, aki szeret játszani, ez a kis elefánt nagyszerű interaktív barát lesz a számára. Bújócskát fog játszani a gyerekekkel és elénekli nekik vidám dalát.

A cikket kedves vásárlónk Jana írta számunkra