Loading...
Ikona košíku A kosara üres 0 0 Ft
Loading
A kosara üres
Vásároljon még  Ft-ért az ingyenes szállításhoz.

TERMÉK ÉRTÉKELÉS: Ergonómikus párna hellyel a kéznek

2022-09-14 19:21

Akkor fedeztem fel ezt a praktikus, ergonomikus párnát, amikor ajándékot kerestem a férjemnek, és azonnal lenyűgözött.

A párna abban egyedülálló, hogy kar lyukkal rendelkezik - szeretek az oldalamon feküdni, és a fejem a karomra teszem, de amikor felébredek, a karom zsibbad és fáj, így az ötlet, hogy van egy kialakított hely a kéznek, nagyon megtetszett. És ekkor még nem tudtam, hány egyéb módon is tudom a párnát használni.

Ha hozzám hasonlóan szeret a párjához bújni és beszélgetni, például este lefekvés előtt, akkor ezt a párnát biztosan használni fogja. A férjem kinyújtja a kezét, ráteszem a párnát, lefekszem, és jól elbeszélünk anélkül, hogy a fejem összenyomná a férjem karját, egyszerűen nagyszerű.

A párna akkor is tökéletes, ha párja a fejét az ölébe szeretné tenni - felteszi a párnát a lábára, lefekszik és semmi sem fogja nyomni sem Önt, sem pedig a párját. Nagyon kényelmes.

Minőségi memóriahab párna

Mivel a párna memóriahabból készült, tökéletesen illeszkedik a fejhez és nagyon kényelmes rajta feküdni. Ennek köszönhetően felfedeztem egy másik felhasználási módot, mégpedig az ágyban való olvasás során. Amikor este lefekvés előtt olvasni szeretnék, több párnára van szükségem a fejem alá, hogy az olvasás kényelmes legyen. Most erre a párnára hajtom a fejem és így tökéletes az olvasás. Kényelmes és kellemes, így sokáig tudok olvasni. Ha Ön nem olvas, ugyanazt az eljárást fogja alkalmazni, csak nem olvasáshoz, hanem filmezéshez.

Napi társam lett a memóriahabos párna. Jól alszom rajta és pihenek. Könnyű, kicsi, így könnyen magammal vihetem bárhová.

A párna huzata levehető (cipzárral), így könnyen mosható.

Nagyon szeretek olvasni vagy csak pihenni és lazítani a párnán. Nekem nagyon bejön, úgyhogy az alvótársamnak is biztosan rendelni fogok - ő is szeret rajta feküdni. Ennek van még egy előnye – oldalt fekve nem horkol, így mindketten jól alszunk.

Ha oldalt fekszik és előfordul, hogy éjszaka fájnak az ízületei vagy lábgörcsöt kap, próbálja meg alátámasztani a lábát ezzel a párnával, vagy tegye a térde közé. Nekem nagyon segít.

Tapasztalatok a párnával

Kb. 2 hónapja pihenek és alszom a párnán, sokat javultak a nyaki és gerinc problémáim - nem fáj olyan gyakran a nyakam és a fejem. Ennek nagyon örülök. És amikor fáj a lábam egy hosszú nap után, egyszerűen alátámasztom a párnával.

Még egy remek funkciót fedeztem fel. Sok időt töltök egy irodai székben a számítógép előtt. Természetesen a szék egy idő után "kiülődik" attól függően, hogy milyen gyakran ül rajta és mennyire van megterhelve. Az én székem már ki van ülve, ezért nagyon kényelmesnek tűnik. Jó például, ha zenét hallgatok vagy nézek valamit a számítógépen, de írás közben fáj a hátam. Megtanultam párnával kitámasztani - egy idő után a memóriahab alkalmazkodik a hátamhoz, kényelmesebb az ülés és nem fáj a derekam a hosszantartó üléstől sem.

Ha szeretne kényelmesen pihenni, próbálja ki ezt a párnát és garantálom, hogy nem fogja megbánni. Ahogyan a jó minőségű ágynemű javíthatja az alvás minőségét, Ön is imádni fogja az ergonomikus párnát már az első éjszaka után!

A cikket kedves vásárlónk Jana írta számunkra