Loading...
Ikona košíku A kosara üres 0 0 Ft
Loading
A kosara üres
Vásároljon még  Ft-ért az ingyenes szállításhoz.

Interaktív szamár - egy játék, amellyel a gyerekek egyszerűen jól szórakoznak

2022-08-25 13:17

Nemrég volt az unokám születésnapja, és azon gondolkodtam, hogy mit tehetnék, hogy boldoggá tegyem. Ekkor erre az interaktív beszélő szamárra bukkantam. Eleinte csak szórakozásnak választottam a játékot, tetszett az ötlet, hogy amikor a gyerek a szamárhoz beszél, a szamár mozogni kezd és ismétli a szavakat.

Nem is sejtettem, hogy ez lesz a kedvenc játéka, amely nemcsak az unokámat, hanem a barátait is szórakoztatja. Mit mondjak, amikor egy kis ünnepség volt nálunk, titokban kölcsönvettem a szamarat, és sokáig jót szórakoztunk azon, hogy a szamár mindent megismétel, amit mondunk neki.

Mindannyian játszottunk vele, amíg le nem merültek az elemek. Ez a játék igazi sláger volt. Sokat nevettünk, egyszerűen nagyszerű.

Hogy is néz ki valójában ez a szamár?

A szamár mérete kb. 20 cm, a teste puha és finom plüss szőrméből készült és nagyon kellemes tapintású. Mivel a szamár tényleg könnyű, az unokám szinte mindenhová magával hordja és éppen elfér a kezében. A szamár nagy előnye, hogy nem ismétli folyton, amit mondunk. Hál' istennek ki is kapcsolható, különben valószínűleg megbolondulnánk tőle.

Az elemek és a kapcsoló a játéktok hátulján található, praktikus cipzárral könnyen hozzáférhető.

A játék 3 db AAA elemmel működik, melyeket a csomag nem tartalmaz.

Egy játék, amely sok mindenre megtaníthatja a gyerekeket

Mindig olyan játékot keresek, amely a gyerek számára előnyös is. Nagyon örülök, ha egy játék nemcsak szórakozás forrása (bár ez a gyerekek számára elsődleges), hanem amikor a gyerekek játszva tanulnak is valamit. Interaktív játékok után kutatva találtam ezt a szamarat az interaktív játékok kategóriában, amelyet mindenképp érdemes megnézni!

Ezért azoknak a gyerekeknek ajánlom az „ismétlő” játékot, akiknek kicsit problémáik vannak a beszéddel. A játékkal beszélgetni szórakoztatóbb egy gyerek számára, mint anyával logopédiai gyakorlatokat végezni. Világosan és lassan kell beszélnie a szamárral, hogy megismételje, amit mond a gyermek. A gyerek ekkor azonnal hallja, hogy jól mondta-e a szót. Ez egy nagyon klassz bónusz egy játékban, nem igaz?

A cikket vásárlónk, Jana írta nekünk