Loading...
Ikona košíku A kosara üres 0 0 Ft
Loading
A kosara üres
Vásároljon még  Ft-ért az ingyenes szállításhoz.

Fürdőlepedő Bing nyuszival – a gyerekek imádni fogják

2022-08-25 13:15

Javában tombol a nyár és vele együtt a fürdőzőszezon. Legyen szó a medencében úszásról otthon a kertben vagy egy strand úszómedencéjében, mindig szükségünk van egy törölközőre. És persze nemcsak ott, hanem zuhanyozás után otthon is szükségünk van rá, de mivel nyár van, jó megemlíteni, hogy gyakorlatilag mindig viszünk magunkkal törölközőt a strandra. Jó, ha van egy jó minőségű, szép színben, amely a gyerekeknek is tetszeni fog.

Én egy szuper, nagy törölközőt választottam Bing nyuszival az unokámnak.

Praktikus, nagy nedvszívású törölköző Binggel

A kezdeti érv az volt, hogy tetszik a törölköző színe, de a fő érv az volt mellette, hogy az unokám imádja Bing nyuszit, és mindig nagyon boldog, amikor meglátja a törölközőt.

Mint minden kisgyerek, az unokám is nagyon szeret fürdeni nyáron. Kicsalogatni a vízből pedig néha művészet. Legszívesebben mindig a vízben lenne, még ha fázik és vacognak is egy kicsit a fogai. Ekkor elég csak megmutatni neki a törölközőt, és megmondani, hogy „Bingbe” lesz csavarva, és már fut is ki a vízből.

A törölköző mérete 140x170 cm. Így még egy felnőtt is könnyedén meg tud benne törölközni – tényleg nagy. Kisgyerekek számára könnyen helyettesítheti a plédet, ha le szeretnének valahova ülni vagy pihenéshez. Néha megesik, hogy az unokám a vízparton elalszik. Ilyenkor a törölközővel szoktam betakarni. Minden bizonnyal nagyon hasznos, ahol kisgyerekek vannak.

Ha további törölközőket vagy ágyneműhuzatokat keres, akkor a Parforintert.hu a megfelelő választás!

Amit kiemelnék és dicsérnék, az a törülköző kiváló nedvszívó képessége. 100% pamut - nagy grammsúlyú frottírból készült, így nagyon jól beszívja a vizet és többszöri mosás után is megtartja a színét. Azt javaslom, hogy az első használat előtt legalább kétszer mossa ki a törölközőt, hogy valóban jól szívja a vizet. A mosás 40 fokon lehetséges.

A törölközőt mosógéllel vagy kapszulákkal szoktam mosni és többszöri mosás után sem veszített a színéből - a kép még mindig gyönyörűen színes, pedig nagyon gyakran mosom, mert a fürdőlepedőt minden nap magunkkal visszük.

A gyerekek imádni fogják a törölközőt

A fürdéshez és a nyári szórakozáshoz ez a Bing nyuszis törölköző remek a gyerekek örömére, a szülőknek pedig a praktikus, nedvszívó törülköző kiváló minőségű anyaga tetszik. A mi "fürdőfelszerelésünkben" ez a törölköző nélkülözhetetlenné vált.

A cikket vásárolónk, Jana írta nekünk