Loading...
Ikona košíku A kosara üres 0 0 Ft
Loading
A kosara üres
Vásároljon még  Ft-ért az ingyenes szállításhoz.

Műanyag karmokkal ellátott kesztyű - nagyszerű eszköz a kertbe

2022-04-27 12:16

A tavasszal a kertekben, erkélyeken, teraszokon, panelház előtti helyeken való munka is megérkezik. A tavasz a kerti munka ideje, és egyben az a nagyszerű érzés, amikor mindent zölden és gyönyörűen virágzik.

Emlékszem, kislányként mindig kérdeztem a nagymamámat, hogy miért vesződik annyit a magokból nevelt virágok ültetésével és átültetésével. Minden őszirózsa többször is átment a kezén. Hiszen az őszirózsa vagy árvácska megvásárolható már előnevelt, ültetésre kész palánta formájában is. Nagymama mindig csak mosolygott, és megpróbálta elmagyarázni nekem, hogy nagyon élvezi ezt a munkát. Akkor nem értettem, de most már értem.

Most ugyanúgy vagyok vele, mint akkoriban a nagymamám. A kéz az földben nagyszerű kikapcsolódást jelent számomra. Az egyetlen dolog, amit nem szeretek, az a körmöm alatti kosz, vagy a nyaralónk falai körül növő szúrós gyomok tövisei.

Ezért a kerti munkák során mindig kesztyűt viselek, amelynek a jobb kéz ujjain praktikus műanyag karmok vannak, ami mindig megkönnyíti a munkámat.

Praktikus karmos kesztyű

Nincs többé szükség gereblyére vagy kapára. Csak beletúr a földbe a kesztyűvel és kész. A karmok még a keményebb földdel is tökéletesen megbirkóznak, és még a kavicsok sem károsítják őket (a műanyag tényleg nagyon erős). Így nem kell állandóan szerszámok után nyúlni a munka során, mert a karmok megbirkóznak a munka nagy részével.

A jobb karmos kesztyűvel szükség szerint beleáshatunk a talajba, a bal karmok nélküli kesztyűvel pedig a virágokat vagy palántákat tarthatjuk, és beboríthatjuk őket földdel.

A kesztyűk nagy előnye a praktikus rugalmas szalag, amely finoman átöleli a kezet, így nem jut föld a kesztyűbe. Ez nagyszerű, mert a klasszikus, zsinór nélküli gumikesztyűk egy kis munka után tele vannak szennyeződéssel, ami kellemetlen az ujjaknak, és ki kell szórni őket. Ezekkel a kesztyűkkel a földnek esélye sincs, hogy oda kerüljön, ahol nem való, és a keze tiszta marad.

Ha további praktikus szerszámokat keres a kertbe, itt megtekintheti a kerti szerszámok teljes kategóriáját.

Praktikus kesztyű a kertbe

Ha kerti munkák várnak önre, mindenképpen szerezze be ezeket a kesztyűket. Nagyszerűek kisebb kertészeti munkákhoz – ásáshoz, virágágyások ültetéséhez, virágok és palánták ültetéséhez, esetleg hagymák kiásásához ősszel tárolás céljából. Ezek a kesztyűk minden kertben, üvegházban és mindenütt használhatóak lesznek, ahol földdel dolgozik. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy egyszerűsítse a munkát.

A cikket vásárlónk, Janka írta önöknek