Loading...
Ikona košíku A kosara üres 0 0 Ft
Loading
A kosara üres
Vásároljon még  Ft-ért az ingyenes szállításhoz.

Projektor másoláshoz – egy nagyszerű eszköz minden kreatív számára

2022-04-27 12:15

Ez a projektor másoláshoz minden rajzolni szerető gyermeknek és felnőttnek örömet okoz. Csak ki kell választani a kép témáját, a mobil képernyőjén megnyitni, a mobilt az állványra helyezni, és hagyni, hogy a kép a lemezen keresztül a papírra vetüljön.

Az unokáimnak vettem ezt a praktikus projektort, hogy lerajzolhassák a kedvenc autóikat és kastélyaikat.

Valahogy eszembe jutott, hogy évekkel ezelőtt iskolás koromban a gyerekeimmel emlékkönyveket használtunk. Mindenki rajzolt valamit az emlékkönyvbe, és írt hozzá valami szépet. Számomra, mint rajzolni nem tudó embernek ez mindig elég fájdalmas volt..

Azt akartam, hogy szép legyen a kép, hogy ne nézzen ki rosszul – de rajzolni tényleg nem tudtam. Ezért mindig választottam egy képet egy könyvben vagy magazinban, tettem rá egy papírt, és próbáltam az ablaküvegen átrajzolni a képet. Néha jobban, néha rosszabbul sikerült – de mindig kényelmetlen volt. Mindig az egyik kezemmel a modellt a papírral az ablakon kellett tartanom, a másikkal pedig rajzolni.

Ha akkoriban lett volna egy ilyen projektorom másoláshoz, nem kellett volna hosszú perceket az ablaknál töltenem, hanem kényelmesen másolhattam volna, szinte bárhol.

Ezzel a projektorral minden sokkal egyszerűbb. Kislányként nagyon hálás lettem volna érte.

Ezért vettem ezt a projektort az unokáimnak. Elég, ha találnak a mobiltelefonjukban egy képet, amit le szeretnének rajzolni, legyen az autó, kastély, esetleg egy kedvenc mesefigura - amit a gyerekek szívesen megrajzolnak. Könnyű, és a gyerekeket is érdekelni fogja ez a rajzolási mód, mi, felnőttek pedig játékosan kapcsolódhatunk be – a szórakozás során a gyerekek fejlesztik a motoros készségeiket, ellazítják a kezüket, edzik a koncentrációjukat és a fantáziájukat. És mégis minden olyan egyszerű.

Nincs más dolga, mint kiválasztani egy képet, behelyezni a mobiltelefont az állványba, amit könnyedén összerakhat, elhelyezni a vetítő lemezt és kész. A gyerekek bármikor, bárhová magukkal vihetik ezt az apróságot, akár az orvosi váróba is, akárcsak otthon. Az állvány könnyen szét- és összecsukható, bárhová magával viheti.

De őszintén szólva nem csak gyerekeknek való.

Még a felnőttek is átrajzolhatják a mobiljukról azt, ami érdekli őket, legyen szó ruhatervezésről, hímzéshez, kézimunkához vagy horgoláshoz való mintáról, vagy egyszerűen színezésre, lazításra szánt mandalákról. Ha a kavicsokra festés bűvöletébe esett - ehhez is sok mintát és témát talál.

A cikket vásárlónk, Janka írta önöknek