Loading...
Ikona košíku A kosara üres 0 0 Ft
Loading
A kosara üres
Vásároljon még  Ft-ért az ingyenes szállításhoz.

Hogyan védekezzünk hatékonyan a kullancsok ellen?

2022-04-27 12:13

Végre kezdődik a nyár, és minden eddiginél gyakrabban megyünk ki a természetbe. Nagyon szeretek a virágzó fák között sétálni. Főleg a magnóliák és a szakurák nyűgöznek le mindenkit a városunkban (köztük engem is). A virágok rózsaszín szépsége mindenkinek energiát és jó hangulatot ad. A virágzó fák egyszerűen gyönyörűek. Nagyon szeretek sétálni a réten és az erdőben is. Csodálatos kikapcsolódás, egy hosszú tél után újra élvezni a természetet. Ezek a szép séták nagyon sok jó kedvvel töltenek el és örömet szereznek nekem.

De gyakran mást is kapok. Néha kullancsot hozok haza a fűből. És ez már nem olyan nagyszerű. Az utóbbi időben egyre több a borreliózist és más kellemetlen betegségeket terjesztő kullancs. És nem szívesen kapnám el őket. A kullancsok bosszantó paraziták, akik nem válogatnak, hogy kinek a vérét szívják. Nemcsak mi, felnőttek, hanem gyerekek és gyakran házi kedvenceink is visznek haza kullancsot. Bevallom, nagyon negatívan viszonyulok minden ilyen "szörnyeteghez". Rettenetesen irtózom tőlük. És persze félek – azaz nem a kullancsoktól félek, hanem az általuk terjesztett betegségektől. Idén már felkészültem a kullancsokra. Beraktároztam kullancs és szúnyog elleni rovarriasztó karkötőkkel.

A karkötőket a Parforintert.hu webáruházban szereztem be. A rovarriasztó karkötők szilikonból készültek – rugalmasak és minden mérethez alkalmazkodnak.

A természetes összetevők (citromfű, levendula és muskátli) rovarriasztóként hat.

A karkötőt a következő színváltozatokban vásárolhatja meg: sárga, piros, kék és zöld. A színek az aktuális kínálattól függően változhatnak.

Nagyon meg vagyok elégedve a karkötőkkel. A citromfű illat a karkötő viselésekor nem zavar, méretben nekem megfelel - nem nyom sehol.

A kullancsriasztó karkötők nagyon beváltak - eddig sem én, sem az unokáim nem hoztak egy kullancsot sem haza a kirándulásokról és sétákról. Ennek nagyon örülök. A karkötők annyira rugalmasak, hogy a gyerekeknek nem muszáj a kezükön viselni, hanem nyugodtan a lábukon vagy a ruhájuk fölött is hordhatják – a védelem így még jobb a számukra.

Ha hozzám hasonlóan nem szeretne kullancseltávolítással, vagy valamilyen kellemetlen, kullancs által terjesztett betegségekkel foglalkozni, próbálja ki ezeket a remek szilikon karkötőket. Végre kellemes tavaszi sétákat élvezhetünk az unokáinkkal, sétálhatunk-rohanhatunk a fűben, és nem kell aggódnunk a paraziták miatt.

Nemrég fedeztem fel egy cikket az interneten, miszerint a citromfű illatot még a szúnyogok sem szeretik, így védve leszek ezektől a bosszantó lényektől is. Remek, nem?

A karkötőket ide kattintva nézheti és rendelheti meg.