Loading...
Ikona košíku A kosara üres 0 0 Ft
Loading
A kosara üres
Vásároljon még  Ft-ért az ingyenes szállításhoz.

LED izzó láng imitációval - tegye otthonosabbá otthonát

2022-03-11 21:52

Hosszú a tél és mindannyian várjuk a tavaszt, lassan pedig jelentkezik a tavaszi fáradtság is. Minden oldalról támad minket a stressz és legalább otthon nyugodt és kellemes atmoszférát kellene teremtenünk. Egyre többet kéne pihennünk, kitörölni a stresszet és egy kicsit ellazulni. A LED izzó HYO-2, 5W - láng imitáció nemcsak a kellemes hangulatot segít megteremteni.

  • Elég kivenni az izzót a dobozból, becsavarni, bekapcsolni a lámpát és élvezni a kellemes hangulatot.
  • Az izzó takarékos – LED izzó.
  • Egyetlen figyelmeztetés – az izzó foglalata E27 – kisebb foglalatról van szó. Ezért a megfelelő lámpa vagy lámpás vásárlásakor figyeljen oda a foglalat méretére.
  • A LED fény kellemes a szemnek, a LED izzó takarékos.
  • A LED izzó három móddal, láng imitációval, lassú kialvás és világítással, valamint állandó fénnyel rendelkezik.

Ha úgy érzi, hogy ki kéne kapcsolódnia és el kéne lazulnia – akkor a lángot imitáló LED izzó ideális az ilyen pihenéshez. A pislákoló fény kellemes és ellazult érzést kelthet. Rögtön kellemesebben fogja magát érezni. Ha klasszikus fényre vágyik – akkor csak cserélje ki az izzót.

Az izzóval láng imitációval nagyon elégedett vagyok. Ha úgy érzem, hogy pihenésre van szükségem, akkor elég bekapcsolni a lámpát ezzel a szuper izzóval. Utána már csak ki kell kapcsolni a telefont, bekapcsolni a zenét vagy fogni egy könyvet és egyből jobban érzem maga. Ha úgy érzed, hogy meg kéne pihenned a rengeteg gondtól, akkor ezt a relaxálást tényleg csak ajánlani tudom.

A cikket Janka, az egyik vásárlónk írta