Loading...
Ikona košíku A kosara üres 0 0 Ft
Loading
A kosara üres
Vásároljon még  Ft-ért az ingyenes szállításhoz.

Revoflex Xtreme fitness eszköz - segítség a fogyáshoz

2022-03-11 21:52

Ön is azok közé tartozik, akik újévi fogadalomként elkezdtek rendszeresen edzeni és ez a kezdeti elszántság lassan, de biztosan eltűnik? Már több éve ígérgetem magamnak, hogy elkezdek edzeni és a Revoflex fitness gépnek köszönhetően végre kezdem beváltani a fogadalmam.

Revoflex Xtreme fitness eszköz

Elsősorban januárban vagyok tele motivációval, februárban már kezdek kifogásokat keresni, márciusban pedig már csak alkalmanként edzek, amikor éppen eszembe jut. Nem igazán szeretem az egyszerű gyakorlatokat, mint régen. Inkább minőségi eszközökkel edzek. De az edzőterem messze van és valahogy nem éreztem jól magam azok mellett az izmos srácok mellett, akik bármilyen gépen bírnak edzeni. Az első gépen végzett gyakorlat után kész voltam, és néztek rám, mint valami bolondra, hogy már végeztem is az edzéssel.

Ha városban él, a futópad valószínűleg sehol sem fér el az otthonában, és a szobabicikli idővel ruhafogas lesz.

De idén felnőttem az edzéshez. Van egy remek eszközöm, amely mindenhol elfér, és sok izmot tudok edzeni vele. Erről már az első gyakorlat után meggyőződtem. Erőteljesen fogtam hozzá, hogy kipróbáljam, mi mindent tudok kezdeni ezzel az edzőkütyüvel. Másnap fájtak azok az izmaim is, amelyekről fogalmam sem volt, hogy léteznek.

Helytakarékos edzőkütyü

Szinte nem foglal helyet, mivel műanyag lábpárnáról van szó, és 2 db fogantyús gumija van. Edzés után mindent egy vászonzsákba tehet (a csomag tartalmazza), és bárhol tárolhatja. A fogantyúk és tartók oldalán kerekek találhatók, amelyek a talajon történő erősítést is lehetővé teszik. Forog, így a has- és hátizmokat is erősítheti vele.

A Revoflex Xtreme egy praktikus gyakorlati útmutatót is tartalmaz a hatékony edzéshez és a kalóriaégetéshez.

Könnyű edzés a Revoflex-szel

Nagyon örülök ennek az edző eszköznek. Bár még nem tudok minden gyakorlatot helyesen elvégezni. Eltart egy ideig, míg megtanulom helyesen és hatékonyan használni ezt az eszközt. De egy dolog világos számomra: élvezem ezt az edzést. Nagyon könnyen edzek vele minden izmot. Szeretem az okos megoldásokat, és ez a fitness eszköz határozottan okos. Ügyesen edzi az egész testet a gumik és a fogantyúkon lévő teljesen funkcionális kerekek segítségével. Helyettesíti a fitnessgépeket.

Természetesen, ha valaki testépítő szeretne lenni vagy formában szeretne lenni, az edzőterem mindenképpen elkerülhetetlen. A Revoflex Xtreme azonban teljes mértékben elegendő a rendszeres otthoni fitness gyakorlatokhoz és az alakformáláshoz.

A fitness eszköz paraméterei

  • könnyen használható
  • teljes izomerősítés
  • könnyen becsomagolható tárolótáskába (tartozék)
  • férfiaknak és nőknek egyaránt tervezték
  • anyaga: műanyag és gumi

A Revoflex Xtreme méretei

  • lábtartó hossza: 41 cm
  • fogantyú hossza: 13 cm
  • táska méretei: 34 x 50 cm

Csomag tartalma

  • Revoflex Xtreme
  • útmutató a gyakorlatokhoz

A cikket Janka, az egyik vásárlónk írta