Loading...
Ikona košíku A kosara üres 0 0 Ft
Loading
A kosara üres
Vásároljon még  Ft-ért az ingyenes szállításhoz.

Hold alakú éjjelilámpa - ideális dekoráció

2022-03-11 21:51

Kedves Olvasóink, mai cikkünkben a Luna Hold alakú LED lámpát szeretnénk bemutatni, mely bármilyen belső teret szépen megvilágít.

Fokozza otthona hangulatát

Kint már nagyon korán sötétedik, és hosszúk a reggelek. Nem nagyon szeretem a szürkületet, és egyáltalán a sötétséget. Szeretem, ha a tér legalább lágyan és megfelelően meg van világítva. Ezért szeretem nagyon a Luna lámpát. Lágyan és diszkréten ragyog, miközben gyönyörűen megvilágítja a körülöttem lévő teret. Nem feltűnő, ugyanakkor gyönyörűen csillog.

A lámpa ízléses kialakítású. Kisméretű fa talapzaton áll, maga a lámpa egy kis méretű (13 cm átmérőjű) műanyag gömb, amely a Holdat és krátereit ábrázolja.

Praktikus és dizájnos lámpa

lámpa könnyű. A műanyag tartós. Így ha ön vagy gyermekei véletlenül a földre ejtik a lámpát, nem kell attól tartani, hogy eltörik. Tudom miről beszélek – háromszor ejtettem le takarítás közben. A lámpa előnye, hogy USB kábellel tölthető. A világító hold nem elemekkel üzemel - így nem kell attól tartani, hogy sötét lesz, ha nincs otthon elem. Egyszerűen töltse fel a lámpát nappal, és egész éjjel világíthat. Akár 10 órát is kitart. Este bekapcsolom, reggel pedig kikapcsolom - és még mindig világít.

A lámpa, ami engem még lenyűgözött, a Worldy Föld alakú LED lámpa, mellyel szinte a teljes Naprendszer meg lesz az otthonában.

A lámpát magamnak vettem, és már vettem egyet az unokámnak is. Nem szereti a sötétséget. Már kiskorától úgy érezte, hogy mumusok és szellemek járnak a sötét sarkokban. Nem szereti továbbra sem a sötét zugokat, pedig már nem hisz a mumusokban. Éppen ezért jó egy szép lámpa, amely nem világít erősen, ugyanakkor szépen megvilágít mindent, amire szüksége van. Megvilágítja a teret a nagyobb gyermekek számára, és segít a kicsiknek, ha félnek a szellemektől. Az unokám nagyon szereti, hogy a lámpa különböző színekben világít - 16 szín közül választhat.

A lámpa nemcsak nagyszerű ajándék!

lámpához tartozékként egy távirányító is jár, amely a színváltásra használható. Az unokának ez nagyon tetszik, a hangulatának megfelelően állítja be a színeket. Én inkább a sárga fényt részesítem előnyben, mert akkor tényleg úgy néz ki a lámpa, mint a Hold, de a gyerekek szeretik a színváltást. A távirányító praktikus, még ha nem is akar színt váltani. A lámpát távolról is be- és kikapcsolhatja anélkül, hogy fel kellene kelnie az ágyból.

A LED szalagok és lámpák kategóriájában más gyönyörű lámpákat is találhat. Az újratölthető Luna Moondy LED lámpa is gyönyörű alternatíva lehet.

Egy másik nagyszerű lámpa, amely gyönyörűen feldobja belső terét, a Galaxia Galighty tölthető LED lámpa.

Alkalmas nappaliba, hálószobába, gyerekszobába, de akár lépcsőhöz éjszakai lámpaként. Örömmel tölt el ez a lámpa és hiszem, hogy mindenki az lesz, aki megveszi az otthonában! A Luna lámpát itt vásárolhatja meg.

A cikket Janka, az egyik vásárlónk írta