Loading...
Ikona košíku A kosara üres 0 0 Ft
Loading
A kosara üres
Vásároljon még  Ft-ért az ingyenes szállításhoz.

Recenzió az interaktív beszélő hörcsögre

2022-03-11 21:51

Kedves Olvasóink, a mai cikkünkben egy interaktív beszélő hörcsögöt szeretnénk bemutatni önöknek, mely nemcsak karácsonyra ideális ajándék, de egyben szórakoztató játék is kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Nagyszerű ajádnék gyerekeknek? Interaktív beszélő hörcsög!

Ezt a hörcsögöt a beszélni tanuló unokámnak választottam ajándékba. A gyerekeknek remek játék, de azt kell mondanom, hogy nekünk, felnőtteknek is jó szórakozás, például egy buliban. Az egyik barátainkkal töltött estén a hörcsögön és azon, ahogy ismétli utánunk a mondatokat, elég sokáig jól szórakoztunk, Annyira jól éreztük magunkat, hogy fájt a hasunk a nevetéstől.

Az interaktív hörcsög egy játék, amely azzal szerez örömet a gyerekeknek, hogy megismétli utánuk a szavakat. Amikor a hörcsög megismétli a szót, bólogat. Nagyon jó szórakozás a gyerekeknek. A játék beszél hozzájuk és a gyerekek szeretik. Felnőttként is szeretem - a játék mellett a gyerekek megtanulnak beszélni a hörcsög használatakor. Megtanulják a szavak helyes kiejtését és gyakorolják szókincsüket.

Az interaktív hörcsög segít a gyerekeknek az első szavakkal

Sok gyereknek logopédiai hibái vannak, és otthon kell gyakorolniuk a logopédus által javasolt szavakat. Ez általában nem túl szórakoztató a gyerekek számára. De amikor ezeket a szavakat egy játéknak kell mondaniuk, az szórakoztató számukra. A gyerekek a játékon keresztül gyakorolják a beszédet, és ezt nem igazán tudják. A hörcsög aranyos, emellett puha plüss bundája van, amely simogatásra ösztönöz.

Csak 15 cm magas és könnyű. A gyerekek könnyen magukkal vihetik – a legkisebb gyerekek is játszhatnak a hörcsöggel, még akkor is, ha még nem beszélnek. Ha nem szeretné, hogy a hörcsög ismételje a szavakat – csak kapcsolja ki és a gyerekek úgy játszhatnak vele, mint más plüssállattal.

A játék 3 db AAA elemmel működik (nem tartozék).

Az interaktív beszélő hörcsög remek ajándék tipp gyerekeknek, akár vicces ajándékként felnőtteknek – például egy munkahelyi kollégának. A gyerekek egyedül is játszhatnak a hörcsöggel, de mi, felnőttek is bekapcsolódhatunk a játékba. Például a beszéd és a helyes kiejtés gyakorlásakor. A hörcsög minden kisfiú és kislány barátja lesz. Aranyos, és mindig készen áll a beszélgetésre, és mindenkinek javít a hangulatán.

Az interaktív beszélő hörcsög pontosan egy olyan játék, amely rengeteg örömet szerez, miközben nem kell, hogy több tízezer forintba kerüljön. A banra hörcsögöt itt, a szürkét pedig itt rendelheti meg.

A cikket Janka, az egyik vásárlónk írta