Loading...
Ikona košíku A kosara üres 0 0 Ft
Loading
A kosara üres
Vásároljon még  Ft-ért az ingyenes szállításhoz.

100% SEMMI ajándék csomagolásban - avagy hogyan oldja meg a karácsonyi vásárlást

2022-03-11 21:48

Karácsonyi, születésnapi, Valentin-napi vagy más alkalomra választani ajándékot többnyire nagy kihívás. Szeretne örömet szerezni, eredeti, vicces lenni… de mit lehetne mindig venni? Ezek az alkalmak folyton ismétlődnek és az eredeti és érdekes ajándékok köre egyre csak szűkül.

Vicces ajándék minden alkalomra

Mit vegyünk tehát, főleg ha az ajándékozottnak már mindene megvan és a kérdésre, hogy mit szeretne, mindig azt válaszolja, hogy "SEMMI"-t? A válasz meglepően egyszerű - SEMMI-t. Ez alatt azonban nem azt értjük, hogy ne vegyen semmit :) hanem épp ellenkezőleg, vegyen SEMMI-t! Igen, manapság már ez is lehetséges, méghozzá a webáruházunkban, a Parforintert.hu-n.

Semmit sem ronthat el vele és ha az ajándékozott semmit se vár, akkor a várakozásait játékszerrel felülmúlhatja vele, hiszen mit is kap... hát SEMMI-t. Még a minimalistáknak is örömet szerezhet, akik el szokták utasítani az ajándékokat, de a SEMMI a minimalizmus csúcsa.

A használati útmutató közvetlenül a csomagoláson található

  1. Nyissa ki az üveget és hagyja, hogy lenyűgözze, hogy SEMMI sem történik. Élvezze ezt a semmilyen pillanatot.
  2. Zárja vissza az üveget.
  3. Szükség esetén ismételje meg.

Nem sért meg senkit, csak lenyűgöz! A családtagjai, barátai és ismerősei többsége biztosan nem tudja, hogy SEMMI-t is lehet kapni, ráadásul ajándék csomagolásban! Legyen eredeti és annak ellenére, hogy az ajándékozottnak a saját elmondása szerint már mindene meg van, adjon a gyűjteményéhez egy vicces ajándékot is, amely valószínűleg még hiányzik belőle.

És ha esetleg már rendelkezik SEMMI-vel, akkor nézze meg a többi vicces és hasznos ajándékot a Parforintert.hu webáruházban - talál nálunk ajándékokat férfiaknak, ajándékokat nőknek és ajándékokat gyerekeknek.