Loading...
Ikona košíku A kosara üres 0 0 Ft
Loading
A kosara üres
Vásároljon még  Ft-ért az ingyenes szállításhoz.

Recenzió a Magic Pad rajztáblára

2022-03-11 21:47

Magic Pad rajztábla gyerekeknek

A nyár hamarosan véget ér. A gyerekek hazatérnek a nyaralásból és ki kell találni nekik valami programot és szórakozást. Minden gyereknek jól jön a Magic Pad rajztábla rajzolásra, valamint az írás és számolás gyakorlására.

A rajztábla 3 éven felüli gyermekeknek alkalmas.

Lényegében ez egy könnyű, műanyag keret, amelyet egy tábla tölt ki, amelyre filctollal lehet írni.

A csomagban 3 neon filctoll található. Mindegyik filctoll 2 színű – összesen tehát 6 színt kap.

A keretben 3 AAA elemnek talál helyet, amelyek megvilágítják a gyerekek alkotásait, amelyek színe rögtön egy kicsit másképp fogg kinézni. 6 színű háttérvilágítás közül választhat. A kép azonnal neonszínekben fog tündökölni – a gyerekeknek ez nagyon tetszik. Az unokáim mindig keresnek egy helyet, ahol sötét van és rögtön megnézik, hogy hogyan néz ki a rajzuk más fény alatt.

A rajztábla klasszikus rajzolásra is alkalmas, de a gyerekek azt is átgyakorolhatják, amit az iskolában vagy az óvodában tanultak.

A legkisebbek az előre nyomtatott képeket színezhetik ki vagy összeköthetik a pontokat, hogy megkapjanak egy képet. A nagyobb gyerekek és a kisiskolások ellkezdhetik gyakorolni, amit a nyáriszünet alatt kicsit elfelejtettek.

Mire alkalmas a Magic Pad rajztábla?

A rajztáblán a gyerekek az írást és a számolást is gyakorolhatják. Szórakoztatóbb, mint egy klasszikus papírra írni. Ha valami nem sikerül, akkor elég egy ronggyal letörölni és folytatni. Tetszik, hogy a rajztábla használatával sokkal kevesebb papírt használunk el, ezzel pedig védjük a környezetet.

A csomag része egy sablon is a betűkre, példákra, szép képek, amelyeket ki lehet színezni. Mivel a gyerekek a rajztáblára rajzolnak, nem pedig közvetlenül a apapírra, ezért a képeket újra és újra lehet használni.

Az anyagnak köszönhetően –  könnyű műanyag – a gyerekek az autóba is magukkal vihetik ezt a rajztáblát (vagy kirándulásra, egyszerűen bárhova). A gyerekek színezhetnek utazás közben is, így pedig gyorsabban eltelik az út.

Ha a gyerekek már unják a sablonokat, amelyeket a rajztáblához kaptak, könnyen kinyomtathatnak újakat az internetről. Végtelen lehetőség nyílik a szórakozásra.

Én nagyon szeretem, ha egy játék nem egycélú tárgy, amit csakis játszásra lehet használni, hanem a gyerekek valami olyasmire is használhatják, amivel tanulnak. A rajzolás már magában támogatja a gyermekek fantáziáját és lazábbá teszi a gyerekek kezét – ami szükséges az iskolában való írásra. A rajztáblával a gyerekek tanulhatnak is – betűket írni, példákat számolni. Tehát a játékon kívül a gyerekek lényegében szórakoztató formában tanulnak. A gyerekek szeretik a szórakoztató tanulást – játéknak veszik és egyáltalán nem zavarja őket, hogy tanulnak.

Illusztrációs videó a Magic Pad rajztábláról

Ha felkeltette az érdeklődését a rajztábla, nézze meg vagy vásárolja meg ide kattintva, Magic Pad rajztábla a Parforintert.hu webáruházból

Érdemes körülnézni az interaktív játékok, oktató játékok, valamint a rajz és festés kategóriában.

A cikket az egyik vásárlónk, Janka írta