Loading...

0
Loading
A kosara üres

Kategóriák

Kategóriák

OEM FFP2 NR gyerek légzésvédő - CL-P1 - 10 db - űrhajósok

Kedvezmény 46%
OEM FFP2 NR gyerek légzésvédő - CL-P1 - 10 db - űrhajósok

Exkluzív FFP2 NR gyerek légzésvédő, űrhajós mintával. A légzésvédő az EN 149:2001 + A1:2009, CE 2163 szabvány szerint készült. Kilégző szelep nélküli modell, ennek hála nemcsak magát, de másokat is véd. Sterilen csomagolt, tíz darabonként - a feltüntetett ár 10 darabot takar csomagolásonként.

További információk

ID: 7332992

17 darab a termék raktáron van

Az áru közvetlenül a raktárunkban van, és a raktár leterheltségétől függően késedelem nélkül elküldjük

4990 Ft
2 690 Ft

2690

Gyerek légzésvédő FFP2 NR CL-P1- 10 db

A CL-P1 gyerek légzésvédő 95 %-os szűrési védelmet mutat, tehát hatékony védelmet nyújt a mikroorganizmusok (baktériumok, penészspóra, vírusok), továbbá por és szilárd és folyékony részecskék ellen

Jól szellőző anyagból készült, amely kíméletes a bőrhöz és maximális kényelmet biztosít hosszú távú használat során is. A kapoccsal individuálisan az archoz igazítható és az ergonomikus forma tökéletes szigetelést nyújt és védi a légutakat. Kimeneti szelep nélküli modellről van szó, ennek köszönhetően nemcsak magát, de másokat is védi.

Az FFP2 NR CL-P1 CE 2163 légzésvédő fő jellemzői

 • hatékony védelmet nyújt a mikroorganizmusokkal (baktériumok, penészspórák, vírusok), a porral, valamint a szilárd és cseppfolyós részecskékkel szemben is
 • kimeneti szelep nélküli modell, tehát nemcsak magát, de a többieket is védi vele
 • légáteresztő anyagból készült, amely kíméletes a bőrhöz, így maximális kényelmet biztosít hosszú távú viselet esetén is
 • teljes hatékonyságot nyújt 8 órán át (1 műszak)
 • gumi segítségével rögzíthető - gyors és egyszerű használat
 • integrált állítható kapocs az orra, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén az arca alakjához igazítsa
 • Az EN149:2001+A1:2009 és a CE 2163 a légzésvédőre van nyomtatva

Európában számos Egészségügyi minisztérium erősen ajánlja az FFP2 / KN95 légzésvédő használatát, amely elégséges védelmet nyújt a COVID-19 koronavírussal szemben.

Általánosságban a KN95 vagy FFP2 légzésvédők jobb védelmet nyújtanak, mint a szövet maszkok, az FFP3 légzésvédők jobb védelmet nyújtanak, mint az FFP2/KN95 légzésvédő.

Használati útmutató a légzésvédő megfelelő használatához

 1. A légzésvédő felhelyezése előtt alaposan mossa meg a kezét antibakteriális szappannal vagy használjon antibakteriális gél, kenje szét a kezén és hagyja megszáradni.
 2. Bontsa ki a légzésvédőt és helyezze fel az arcára - ügyeljen rá, hogy a maszk szorosan tapadjon, eltakarja az orrot és az állat.
 3. Igazítsa úgy az arcon, hogy a légzésvédő illeszkedjen és szigeteljen.
 4. A légzésvédő használata közben ne nyúljon a szeméhez, se az arcához (a szennyeződések és a vírusok a szem nyálkahártyáján keresztül is bejuthatnak a szervezetbe, ezért javasoljuk, hogy a maszkot védőszemüveggel kombinálva használja).
 5. A légzésvédőt csak biztonságos térbe visszatérve vegye le és figyeljen oda, hogy ne érjen hozzá elöl a szűrő részhez.
 6. A légzésvédőt a levétel után tegye egy zacskóba és dobja ki a háztartási hulladéktárolóba.
 7. Ezután alaposan mosson kezet vízzel és antibakteriális szappannal.